جمال طاهری، مدير مجموعه شهيد «ادواردو آنيلی» و مسئول بخش رهيافتگان بيست و يكمين نمايشگاه بينالمللی قرآن در گفت و گو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) در رابطه با مهمان امشب بخش رهيافتگان گفت: خانم «آنا ژوانا مالو دروتو» هنرمند وشاعر ايتاليايی تازه مسلمان شده امشب يكشنبه 23 تيرماه از ساعت22 ميهمان بخش رهيافتگان خواهد بود.
وی در رابطه با ميهمان امشب غرفه رهيافتگان و فعاليتهای دينی وی گفت: خانم «مالو دروتو» ساكن شهر تورين و از شيعيان ايتاليا است و در «مركز توحيد ايتاليا» مسئوليت فرهنگی و مذهبی اين مركز را به عهده دارند. خانم « دروتو» علاقه فراوانی به ايران و زبان فارسی دارند و نكته قابل تامل اينكه همسر خانم «دررتو» يكی از پزشكان ايرانی ساكن ايتاليا است.
يادآور میشود خانم «درتو» امشب از ساعت 22 با حضور در غرفه رهيافتگان پاسخگوی سوالات حاضران در خصوص نحوه تشرف به دين اسلام هستند.