کد خبر: 2571864
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۳

ترويج انس با قرآن در اولويت برنامه‌های فرهنگی قرار گيرد

گروه فعاليت‌های قرآنی: عضو شورای گسترش توسعه معارف قرآنی، قم را با توجه به ظرفيت‌های قرآنی و حوزوی، الگوی ساير شهرها و استان‎های كشور دانست و تأكيد كرد: ترويج انس با قرآن و روايات بايد در اولويت برنامه‌های فرهنگی قرار گيرد.

به گزارش خبرگزاری بين‎المللی قرآن(ايكنا) شعبه قم، حجت‌الاسلام والمسلمين محمدرضا شهيدی‌پور، عضو شورای گسترش توسعه معارف قرآنی شب گذشته، 14 مردادماه در گردهمايی فعالان قرآنی قم با اشاره به ظرفيت‎های مذهبی و قرآنی قم گفت: قم از شهرهايی است كه خوشبختانه ظرفيت بسيار بالايی برای فعاليت‎های قرآنی دارد و بايد از اين ظرفيت به خوبی استفاده شود.
وی افزود: اتصال به حوزه و وجود مراكز متعدد قرآنی در اين شهر باعث افزايش انتظارات فعالان قرآنی از اين شهر برای تداوم و گسترش اين فعاليت‎ها است.
عضو شورای گسترش توسعه معارف قرآنی استان قم، تصريح كرد: با توجه به اين ظرفيت قطعا انتظاری كه از قم در اين عرصه می‎رود با استان‎های ديگر قابل مقايسه نيست و از ديگر سوی بايد گفت كه قم الگويی قرآنی برای ساير شهرها و استان‎هاست.
وی گفت: يكی از نكاتی كه در اين زمينه بايد عنوان كرد، آن است كه فعاليت‌های قرآنی كه در اين استان شكل می‎گيرد بايد با جامعيت همراه باشد؛ وقتی چنين استانی با اين ظرفيت در صحنه است بايد سعی كرد با برنامه‎‏هايی جامع در حوزه قرائت و تفسير و... فعاليت گسترده داشته باشيم زيرا قرائت درست دری برای ورود به دريای بيكران قرآن است.
شهيدی‌پور اظهار كرد: بايد سعی كرد در يك برنامه مشخص همه مردم را در حوزه قرائت و حفظ قرآن به سطح قابل قبولی رساند تا همگان از نعمت قرآن در اين عرصه بهره‎مند شوند.
عضو هيئت علمی جامعة المصطفی(ص) گفت: يكی از مهمترين اهداف در برنامه‎ريزی فرهنگی، توسعه و ترويج مسئله انس با قرآن است كه در اين انس با قرآن مباحثی چون حفظ، قرائت، تدبر و تفسير قرآن نيز جای می‏‎گيرد؛ همچنين رويكرد توسعه مباحث روايی نيز در بين فعالان قرآنی بسيار مهم است زيرا به ما آموخته‎اند قرآن را همراه با فرهنگ اهل ‌بيت(ع) دريابيد.
اين مدرس حوزه و دانشگاه با ذكر اهميت اولويت‌بندی در فعاليت‎های قرآنی يادآورشد: پس از اولويت‌بندی درست در اين زمينه بايد وظايف نهادها و ارگان‎ها در اين عرصه به خوبی مشخص شده و در اين راستا همگام باشيم.
captcha