کد خبر: 2576536
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۵

هتك حرمت مساجد و كليساها در مصر جنگ طايفه‌ای می‌‌آفريند

گروه بين‌الملل: تجمع علمای مسلمان لبنان با صدور بيانيه‌ای در واكنش به حوادث داخلی مصر تأكيد كرد: آتش‌زدن كليساها و هتك حرمت مساجد در مصر، اين كشور را به جنگ طايفه‌ای كه بخشی اساسی از طرح تخريب مصر است، می‌كشاند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «ليبانون فايلز»، تجمع علمای مسلمان لبنان با صدور بيانيه‌ای اعلام كرد: حوادث امروز مصر بسيار خطرناك است، زيرا اين كشور را به سمت جنگ داخلی سوق می‌دهد و تنها ذينفع اين حوادث، دشمن صهيونيستی است.
تجمع علمای مسلمان لبنان تأكيد كرد: پناه‌بردن به آتش‌زدن كليساها و هتك حرمت مساجد در مصر، اين كشور را به جنگ طايفه‌ای كه بخشی اساسی از طرح تخريب مصر است، می‌كشاند.
اين انجمن از مركز اسلامی الازهر و شيخ اين مركز و همچنين كليسای قبطی مصر خواست كه با برگزاری نشستی، بيانيه‌ای منتشر كنند كه ملت مصر را از افتادن در اين لغزشگاه خطرناك(جنگ طايفه‌ای) حفظ كند.
تجمع علمای مسلمان لبنان از كميته حسن نيت وابسته به مجمع تقريب مذاهب اسلامی نيز خواست كه نقش خود را در تقريب ديدگاه‌ها در مصر ايفا كند و در پايان آمادگی خود را برای همكاری در اين زمينه اعلام كرد.
رويترز نيز با انتشار خبری درباره سكوت سران اسرائيل در برابر حوادث مصر اعلام كرد: اسرائيل در سكوت حوادث مصر را دنبال می‌كند و معاونان بنيامين نتانياهو، نخست‌وزير اين رژيم طی آموزش‌هايی از وزيران رژيم اشغالگر درخواست كرده‌اند كه درباره آنچه در مصر در جريان است، علنا اظهار نظر نكنند.
captcha