کد خبر: 2582099
تاریخ انتشار : ۰۷ شهريور ۱۳۹۲ - ۲۲:۴۱

آغاز كننده هر جنگی در منطقه بازنده اصلی آن خواهد بود

گروه سياسی: وزير دفاع و پشتيبانی نيروهای مسلح در تماس تلفنی با همتای سوری خود تأكيد كرد: بازنده اصلی هر جنگی در منطقه، آغاز كننده آن خواهد بود.

به‌گزارش خبرگزاری بين المللی قرآن (ايكنا) به نقل از اداره كل تبليغات دفاعی وزارت دفاع، سردار حسين دهقان، وزير دفاع و پشتيبانی نيروهای مسلح در پاسخ به پيام تبريك سپهبد فهد فريج، وزير دفاع جمهوری عربی سوريه، در گفت‌وگويی تلفنی از پيام گرم و مودت‌آميز وی تقدير كرد.
وی در اين تماس تلفنی به همتای سوری خود گفت: جمهوری اسلامی ايران با دقت و حساسيت تحولات امنيتی منطقه و بحران جاری در كشور دوست و برادر سوريه را تحت نظر دارد.
سردار دهقان با تأكيد بر ضرورت بهره‌گيری از ابزار سياسی و مسالمت‌آميز برای حل و رفع گره‌های امنيتی اظهار كرد: اصولاً‌ استفاده از زور و خشونت نه تنها به كاهش تنش منجر نخواهد شد، بلكه موجب تصاعد بحران و تعميم آن به ساير واحدهای سياسی خواهد شد.
وزير دفاع جمهوری اسلامی ايران در پايان تأكيد كرد: بازنده اصلی هر جنگی آغاز كننده آن خواهد بود.
وزير دفاع سوريه نيز با تشكر از تماس وزير دفاع جمهوری اسلامی ايران با رد قاطع ادعای مقامات غربی مبنی بر كاربرد سلاح شيميايی از سوی ارتش سوريه، گفت: تروريست‌های جنايتكار به‌منظور جلب حمايت بيشتر حاميان منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای با كاربرد سلاح شيميايی و كشتار زنان و كودكان و مردم بی‌گناه سوريه تلاش می‌كنند افكار عمومی دنيا را از شكست‌های مفتضحانه اخير خود منحرف و تداوم جنايات خود را توجيه كنند.
سپهبد فهد فريج تأكيد كرد: نيروهای مسلح و مردم شجاع سوريه آماده مقابله با هرگونه اقدام نظامی از سوی نيروهای فرامنطقه‌ای هستند و آن را با قاطعيت در هم خواهند كوبيد.
captcha