به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاعرسانی «الوفاق»، درحالیكه اقدامات طايفهای رژيم آلخليفه، سبب منحصرشدن استخدام در دست طايفهای خاص شده است، تنها راه باقی مانده پيش روی مردم بحرين، ثبتنام در آموزشكدههايی است كه مهارتهای فنی و حرفهای را آموزش میدهند.
اما با آغاز سال تحصيلی جديد، ناگهان دهها تن از داوطلبان برای ثبت نام در يك آموزشكده فنی و حرفهای، با رد درخواست ثبتنامشان مواجه شدند، بدون آن كه علت خودداری از ثبت نام آنها اعلام شود.
اين آموزشكده پيش از اين در اقدام نژادپرستانه و طايفهای، شماری از استادان را تحت فشار گذاشت و شماری ديگر را از اين آموزشكده منتقل كرد و به پاكسازی طائفهای آموزشكده پرداخته بود.
اين در حالی است كه با وجود تلاشهای چندين ساله آلخليفه برای تغيير تركيب جمعيتی بحرين، شيعيان همچنان اكثريت قاطع ساكنان اين جزيره را تشكيل میدهند.