کد خبر: 2592996
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۵

اعتراض ديده‌بان حقوق بشر به حمايت آمريكا از سركوبگری رژيم آل‌خليفه

گروه بين‌الملل: سازمان ديده‌بان حقوق بشر ضمن انتقاد از حمايت‌های آمريكا از اقدامات سركوبگرانه رژيم آل‌خليفه اعلام كرد: آمريكا در راه تلاش برای سركوب جمعيت اسلامی «وفاق ملی»(از احزاب معارض رژيم آل‌خليفه) به رژيم بحرين كمك می‌كند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «صوت المنامه»، سازمان ديده‌بان حقوق بشر در واكنش به بازداشت خليل المرزوق، معاون سياسی جمعيت اسلامی وفاق ملی بحرين گفت: مسئولان بحرينی خليل المرزوق مرد شماره 2 جمعيت وفاق را براساس اتهاماتی كه به نظر ساختگی می‌آيد، بازداشت كرده‌اند، اما سخنگوی دولت آمريكا به جای محكوم كردن اين بازداشت، از احزاب و جمعيت‌های مخالف به خاطر به تعليق درآوردن گفت‌و‌گو با دولت در اعتراض به اين بازداشت انتقاد می‌كند.
اين سازمان افزود: ماری هارف، معاون سخنگوی وزارت خارجه آمريكا، در اظهار نظر خود درخصوص بازداشت المرزوق گفت كه وی از اقدام احزاب و جمعيت‌های مخالف در به تعليق درآوردن مشاركت خود در گفت‌و‌گوها در بحرين ابراز نااميدی می‌كند و به تشويق همگان برای شركت در آن ادامه خواهيم داد.
سازمان ديده‌بان حقوق بشر در اين بيانيه از آمريكا خواست تا بازداشت المرزوق را به طور علنی تقبيح و سركوب روز افزون در چارچوبی گسترده‌تر در بحرين را محكوم كند.
دادستانی كل بحرين اخيرا از خليل المروزق، معاون سياسی دبيركل جمعيت وفاق ملی اسلامی بازجويی و دستور بازداشت 30 روزه وی را برای تحقيقات و تفهيم اتهام درخصوص تحريك به ارتكاب جرايم تروريستی و سوء استفاده از سمتش در يك جمعيت سياسی تاسيس شده براساس قانون و دعوت به ارتكاب جرايم تروريستی صادر كرد.
captcha