کد خبر: 2599444
تاریخ انتشار : ۱۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۵

شیعیان آلمان در انتظار برپایی مراسم باشکوه عید غدیر خم

شعب خارجی: شیعیان آلمان روزشنبه، چهارم آبان‌ماه، عيد غديرخم و روز مباهله را به همت فدراسيون جمعيت‌های شيعی اين كشور جشن خواهند گرفت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه اروپا، این مراسم با حضور نمايندگان حدود 80 مركز شيعی در شهر ماینس آلمان برگزار می‌شود.
در روز جشن عید غدیر آیت الله‌رمضانی، رئيس هيئت علمای فدراسيون جمعيتهای شيعی آلمان، محمد عامر، رئيس هيئت مديره اين فدراسيون، شيخ حسين لايبنر و باسم حمزه سخنرانی خواهند کرد.
در این مراسم از افرادی که در ترویج مکتب اهل بیت(ع) توسط ترجمه کتب منتخب دینی یا انجام پروژه‌های ویژه دینی اقدام کرده‌اند با اهداء جوایز قدردانی می‌شود.
گفتنی است، فدراسيون جمعيتهای شيعی آلمان تنها اتحاديه شيعی این کشور محسوب می شود و مهمترين وظيفه آن ترويج فرهنگ غنی شيعه و معرفی آن به عموم مردم مسلمان و غير مسلمان است. همچنين ايجاد پيوند و همدلی در بين مراكز شيعه، از ديگر وظايف مهم این فدراسیون محسوب می‌شود که با برپايی چنين مراسمی، از اين ميراث عظيم شيعی پاسداری و حفاظت می‌کنند.
captcha