به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) به نقل از خانه ملت، علی لاريجانی، رئيس مجلس شورای اسلامی، در حاشيه اجلاس بينالمجالس ژنو در ديدار با نبيه بری، رئيس مجلس لبنان، اين كشور را دوست و برادر ايران خواند و گفت: دو ملت لبنان و ايران به لحاظ تاريخی، فرهنگی، اعتقادی و... با هم قرابت و نزديكی دارند.
نماينده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با محكوم كردن حركتهای تروريستی در منطقه ادامه داد: ايران در كنار لبنان مخالف هرگونه حمايت از تروريست و اقدامات تروريستی در سوريه است.
لاريجانی با تأكيد بر ضرورت حفظ و گسترش امنيت در منطقه تصريح كرد: بهترين راه برای ايجاد ثبات در منطقه همكاری كشورهای منطقه و جلوگيری از دخالت بيگانگان در امور داخلی خاورميانه است.
در ادامه اين نشست نبيه بری، رئيس مجلس لبنان، نيز بر توسعه روابط دو كشور ايران و لبنان تأكيد كرد و گفت: جايگاه اثرگذار ايران در حل مناقشات منطقهای بر هيچ كس پوشيده نيست، به طور قطع حل مشكلات منطقهای و امنيتی بهويژه مسئله فلسطين بايد اولويت كشورهای منطقه قرار گيرد.