کد خبر: 2605062
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۳

مديريت آستان قدس رضوی در جهان اسلام بی نظير است.

يكی از فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عنوان كرد: امام رضا(ع) علاوه بر اين‌كه نقش مؤثری در تبيين معارف اسلامی در دوران حيات خويش داشتند، نقطه عطفی در تاريخ تشيع نيز به شمار می‌آيند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی، حسين علايی يكی از فرماندهان سپاه پاسداران در طول جنگ ايران و عراق در حاشيه بازديد از مركز دائمی نمايشگاه‌های آستان قدس رضوی اظهار داشت: امام رضا(ع) امام رئوفی است و دوستداران و محبين بسياری برای كسب فيوضات معنوی و دريافت معارف ناب اسلامی به حرم مطهر مشرف می‌شوند كه همين امر مشهد مقدس را به عنوان قطب و مركز ايران تبديل كرده است.
وی با اشاره به اين‌كه مشهد مقدس جزء اولين مراكز مذهبی دنياست كه سالانه پذيرای حدود 25 ميليون زائر می‌باشد، گفت: حرم مطهر حضرت رضا(ع) برای شيعيان يكی از مقدس‌ترين اماكن‌ مذهبی پس از مكه و مدينه است و می‌توان گفت دومين مركز مذهبی مسلمانان پس از اين دو شهر مقدس به شمار می‌آيد.
وی ادامه داد: چشم اميد شيعيان به سوى على بن موسى الرضا(ع) است، امامى كه آوازه دانش و پاكی‌شان به همه اقطار اسلامى رسيده است و سخنان گهربار ايشان پر است از معارف اسلامی كه جمله معروف ايشان كه می‌فرمايند: «كلمه لا اله الا الله حصنی فمن دخل حصنی امن من عذابی» نشان از اوج معارف توحيدی است.
اين فرمانده سپاه كه به همراه جمعی از فرماندهان سپاه از مركز نمايشگاه‌ها و همايش‌های آستان قدس رضوی بازديد كردند، در خصوص اقدامات و فعاليت‌های صورت گرفته در آستان قدس رضوی اظهار داشت: آستان قدس رضوی به عنوان بزرگ‌ترين متولی وقف در سطح ايران مديريت بسيار خوبی در اين زمينه داشته و اين مجموعه عظيم با صرف بودجه و با وقفيات مختلف توانسته مجموعه‌ای غير دولتی را اداره كند كه در نوع خود در جهان اسلام بی نظير است.
اين استاد دانشگاه اقدامات صورت گرفته در حوزه‌های مختلف از جمله پرورش دام، توسعه باغات، بافت فرش و كارخانه‌جات مختلف را نشان از تلاش مجدانه مسئولين اين آستان در حوزه‌های مختلف دانست و گفت: مجموعه‌ آستان قدس رضوی يكی از عظيم‌ترين سازمان‌ها است كه توانسته به بركت حضور حضرت رضا(ع) به پيشرفت‌های بسياری در حوزه‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی دست يابد.
علايی با اشاره به اين كه استان خراسان يكی از استان‌های تاثيرگذار در زمان دفاع مقدس محسوب می‌شد، گفت: خيل بی‌شماری از اين استان داوطلبانه به جبهه‌های جنگ عازم می‌شدند و لشكر 77 خراسان، لشكر 5 نصر، تيپ امام رضا(ع)، تيپ جوادالائمه(ع) و يگان‌های مربوط به استان خراسان جزء يگان‌های برتر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جزء واحدهای خط شكن در دوران جنگ به شمار می‌آمدند.
وی با اشاره به فرمايش امام راحل كه جنگ فرصتی برای انسجام مردم ايران و تبيين مكتب دفاعی اسلام است، افزود: جنگ برای ما تنها دفاع از كشور نبود بلكه به عنوان دفاع از انقلاب اسلامی و مقابله با كفر بود و بر همين اساس امام خمينی(ره) اين جنگ را جنگ بين اسلام و كفر می‌دانست.
علايی با اشاره به اين كه در جنگ بين اسلام و كفر همه ملت‌های مسلمان برای دفاع بسيج می‌شوند، خاطر نشان كرد: يكی از ويژگی‌های جنگ تحميلی اين بود كه به دفاعی مقدس تبديل شد كه در اين دفاع همه مردم از سراسر كشور عازم جبهه‌های جنگ شدند تا با انگيزه اسلامی از كشور دفاع كنند.
شايان ذكر است، اين هيئت 35 نفره از فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پس از بازديد مركز نمايشگاه‌ها و همايش‌های آستان قدس رضوی از موزه آستان قدس رضوی نيز بازديد كردند.
captcha