کد خبر: 2605339
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۹

ايدئولوژی‌زدايی و «مصريزه» كردن؛ دو راهبرد كلان دشمن در قبال ايران

گروه سياسی: رئيس سازمان بسيج دانشجويی، ايدئولوژی‌زدايی و «مصريزه» كردن را دو راهبرد كلان دشمن در قبال ايران اسلامی برشمرد و با يادآوری تلاش غرب در به حداقل رساندن بركات پايين كشيده شدن ديكتاتور مصر تأكيد كرد: ملت ايران، هيچگاه در مواجهه با غرب و تحريم‌ها دچار تفرقه نخواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، محمد ودود حيدری، رئيس سازمان بسيج دانشجويی كشور، امروز، 27 مهرماه، در اولين نشست خبری خود با اصحاب رسانه، يكی از برنامه‌های اين سازمان را ارتقای سطح معرفتی دانشجويان بر اساس آموزه‌های معرفتی اسلام و انقلاب عنوان كرد و گفت: برترين معارف بشری در ميان آموزه‌های اسلام عزيز است و اميدواريم با كمك دانشجويان بتوانيم در آماده‌سازی برای حكومت جهانی حضرت مهدی(عج) نقش ايفا كنيم، هرچند در اين مسير، مأموريت‌ها، افت و خيزها و افزايش و كاهش‌هايی خواهيم داشت.
وی از بسيج دانشجويی به‌عنوان مجموعه‌ای پويا، محرك و انقلابی و حائز جايگاه مناسب ياد كرد و افزود: البته تا رسيدن به جايگاه مطلوب، كارهای ناكرده زيادی داريم و در اين مورد، مقام معظم رهبری هم می‌فرمايند كه نبايد همواره فهرست كارهای انجام گرفته را جلوی خود بگذاريم چرا كه از سرعت پيشرفت خواهد كاست.
حيدری در مورد نقل قول‌های اخير از رهبر كبير انقلاب اسلامی با يادآوری اينكه امروز، هرچه داريم از امام راحل، بنيانگذار جمهوری اسلامی ايران داريم، گفت: مجموعه بيانات، تعابير و خط مشی‌های ايشان و شاخصه‌‌های آن كه در بيان رهبر معظم انقلاب متبلور است، برای ما سند است، اما امروز، هنوز كمتر از سه دهه از رحلت امام راحل نگذشته است كه شاهد تحريف سخنان ايشان هستيم.
وی با تصريح بر اينكه خط امام با ژنتيك منتقل نمی‌شود، اظهار كرد: برخی برای توجيه وضعيت امروز خود، سعی می‌كنند از امام(ره) خرج كنند، لذا توقع از حجت‌الاسلام والمسلمين سيدحسن خمينی اين است كه به‌عنوان بزرگ‌تر بيت امام(ره) يك سامانی به بيت ايشان بدهد.
رئيس سازمان بسيج دانشجويی كشور، انتساب ديدگاه‌های شخصی افراد به امام راحل را جفا در حق ايشان خواند و گفت: مردم، بيت امام(ره) را محترم می‌شمارند و حفظ جايگاه آن همواره در دستور است، اما جلوگيری از تحريف خط امام را واجب می‌دانند و ما نيز اميدواريم با ورود حجت‌الاسلام سيدحسن خمينی اين مسئله حل شود.
وی با تأكيد بر اينكه امام راحل به غير از فرزندان ژنتيكی خود، فرزندان معنوی هم دارد، تصريح كرد: اتفاقات اين روزها ابهامات رخدادهای پس از رحلت پيامبر اكرم(ص) را برطرف می‌كند، چرا كه فقط 25 سال پس از امام و حاضر بودن نسلی كه او را ديده است، تحريف سخن و شيوه صورت می‌گيرد و در صورت عدم ورود كافی بيت امام(ره)، فرزندان معنوی او به وظيفه خود عمل می‌كنند.
حيدری در بخش ديگری از سخنان خود، محدوديت رسانه را برای بحث‌های آزاد يادآور شد و گفت: ما در نظام اسلامی چيزی برای مخفی نگاه داشتن نداريم و طرح كرسی‌های آزادانديشی از سوی رهبر معظم انقلاب نشانگر اين است كه جمهوری اسلامی هيچ واهمه‌ای از طرح آزاد موضوعات در دانشگاه‌ها ندارد.
وی با اشاره به ممنوعيت تحقيق و اظهار نظر در مورد صحت هولوكاست و ديگر خطوط قرمزی كه در همه جای دنيا برای طرح مباحث وجود دارد، خاطرنشان كرد: از عملكرد دانشگاه‌ها در برقراری كرسی‌های آزادانديشی راضی نيستيم، زيرا دانشگاه‌ها بايد فضايی پرشور و محرك داشته باشند و مخاطب بتواند بحث‌های آزاد را دنبال كند.
رئيس سازمان بسيج دانشجويی كشور، تفرقه‌انگيزی ايادی استكبار در جهان اسلام را يك توطئه دانست و گفت: با اين توطئه در سوريه، نبرد مخالف و موافق مقاومت را به جنگ شيعه و سنی تقليل داده‌اند.
وی با تأكيد بر اينكه خط امام، صرفاً در اصول‌گرايی خلاصه نمی‌شود، عرضه‌اندام فرزندان معنوی امام امت به معنای تبيين آن چيزی است كه از خط امام می‌فهمند و تا زمانی كه زبان منطق وجود دارد، روی به برخورد فيزيكی نمی‌آورند.
حيدری با اشاره به مذاكرات هسته‌ای ژنو و تأكيد بر حقوق مسلم ملت ايران گفت: اين حق مردم است كه از مفاد مذاكرات خبر داشته باشند و از آقای ظريف می‌خواهيم كه مردم را محرم خود بداند و ابهامات را روشن كند.
وی با هشدار نسبت به تكرار انفعال هسته‌ای برخی دور‌ه‌های گذشته تصريح كرد: ايران، الان، دست برتر را در منطقه دارد چرا كه دشمنان نتوانستند مقاومت سوريه را بشكنند، لذا اكنون، زمان كوتاه آمدن نيست، البته ما به تيم هسته‌ای خوشبين هستيم اما بايد در حد و اندازه ملت ايران گام بردارند.
حيدری ايدئولوژی‌زدايی و «مصريزه» كردن را دو راهبرد كلان دشمن در قبال ايران اسلامی برشمرد و گفت: مذاكره به معنای كنار گذاشتن آموز‌ه‌های انقلاب نيست.
رئيس سازمان بسيج دانشجويی كشور با يادآوری تلاش غرب در به حداقل رساندن بركات پايين كشيده شدن ديكتاتور مصر تأكيد كرد: ملت ايران، هيچگاه در مواجهه با غرب و تحريم‌ها دچار تفرقه نخواهد شد و با عبور از اين مقطع، اين ترفند دشمن را هم پشت سر خواهد گذاشت.
captcha