به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا)، علی اكبر ولايتی، مشاور مقام معظم رهبری در امور بينالملل، امروز در حاشيه نشست خبری همايش بزرگداشت «هزاره تاليف كتاب قانون ابن سينا» با اشاره به مذاكرات اخير گروه 5+1 و تيم مذاكره كننده ايرانی عنوان كرد: گروهی كه در حال حاضر مشغول مذاكرهاند، بسيار فعالاند و در حال تلاش برای حفظ منافع كشور هستند.
مشاور مقام معظم رهبری در امور بينالملل اظهار اميدواری كرد كه گروه مذاكره كننده برای تحقق مقوله ياد شده از حقوق هستهای صيانت كنند و برای رفع تحريمها تلاش كنند.
ولايتی همچنين در بخش ديگری از سخنان خود در پاسخ به سوالی مبنی بر اينكه با توجه به مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد مسئله مميزی كتاب آيا اين امكان وجود دارد كه لايحه و طرحی از طرف دولت و مجلس در مورد كتاب تدوين شود و قانونی كه تا پيش از اين در شورای عالی انقلاب فرهنگی بوده است را به شكل ديگری در مجلس مطرح و به صورت قانون مدون عنوان شود، تاكيد كرد: به طور كلی هر مصوبهای كم هشورای عالی انقلاب فرهنگی داشته باشد مجلس در آن ورود نمیكند و هر مصوبه كه مجلس داشته باشد شورا در آن ورود نمیكند.
رئيس كميته فرهنگ و تمدن شورای عالی انقلاب فرهنگی، تصريح كرد: بنابراين اگر مسئلهای را شورا در آن ورود پيدا و تصويب كرد مجلس شورای اسلامی ديگر به آن تعرضی ندارد و برعكس آن يز صادق است ولی به هر حال متناسب با شرايط جديد اگر موضوع به شورا انقلاب فرهنگی آورده شود حتما در آنجا مورد بررسی قرار میگيرد.