کد خبر: 2610140
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۳۹۲ - ۱۶:۵۸

هزينه همايش‌های غيرلازم صرف تأمين اجتماعی شود

گروه اجتماعی: مرجع تقلید شیعیان گفت: هر چه می توانيد بايد خرج‌های اضافه همايش‌ها و سمينارها و جشنواره‌ها بكاهيد و امكانات تأمين اجتماعی را برای خدمت رسانی به مردم بيشتر كنيد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه قم، آيت‌الله العظمی سيدمحمد علوی گرگانی، از مراجع عظام تقليد روز سه‎شنبه، 7 آبان ماه در ديدار مديرعامل سازمان تامين اجتماعی كشور با وی، با بيان اينكه خداوند رضايت خود را در رضايت مردم قرار داده است، گفت: همه بايد بدنبال رضايت خداوند باشيم چرا كه بهترين افراد نزد خداوند كسانی هستند كه رضايت مردم را كسب كنند.
وی خطاب به مسئولان تأمين اجتماعی افزود: سر و كار شما با طبقه ضعيف مردم جامعه است و بايد بدانيم فقر و بيماری دو محروميت مهمی است كه انسان را نااميد می‌كند و وظيفه شما ايجاد اميد برای اقشار ضعيف است.
اين مرجع تقليد تأكيد كرد: مسئولان تامين اجتماعی بايد باری از دوش افراد مستمند و بيمار از جامعه بردارد كه دعای اين عزيزان بسيار با ارزش است و پاداش والايی در نزد خداوند دارد.
آيت‌الله العظمی علوی گرگانی كاهش هزينه‌های اضافی از بيت‌المال را راهگشای مشكلات اقتصادی جامعه دانست و گفت: اگر در صرف بيت‌المال از اسراف كاری و برگزاری سمينارها و همايش‌های بی مورد كاسته شود اين سرمايه به سمت جامعه می‌رود.
استاد برجسته حوزه با توجه به مشكلات اقتصادی در كشور، مردم جامعه را مردمی نجيب دانست و تأكيد كرد: مردم ايران زير سايه مراجع عظام و ولايت فقيه زندگی می‌كنند ولی حاضر نيستند دشمن صدای اين اعتراض‌ها را بشنود و مسئولان بايد تلاش كنند تا بسياری از هزينه‌ها كاهش و صرف رفع مشكلات مردم شود.
captcha