کد خبر: 2612116
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۷

اقتصاد مقاومتی به معنای استفاده از ظرفیت‌های داخلی است

گروه اقتصاد: معاون برنامه‌ریزی سازمان جهاد کشاورزی همدان با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر اقتصاد مقاومتی گفت: اقتصاد مقاومتی یعنی اینکه از ظرفیت‌های داخلی و درون‌گرا، دانش‌آموختگان و شرکت‌های دانش بنیان اقتصاد استفاده کنیم.

رضوانی‌جلال، معاون برنامه‌ریزی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از همدان، گفت: همدان یک و دو دهم وسعت کشور را دارد ولی چهارونیم درصد محصولات کل کشور را تولید می‌کند و پتانسیل خیلی بالایی دارد که این نشان از ظرفیت بالای استان همدان است ولی باید بیشتر معرفی شود، که خوشبختانه این همایش معرفی خوبی برای سرمایه‌گذاران در بخش کشاورزی بود.
معاون برنامه‌ریزی سازمان جهاد کشاورزی همدان افزود: پانزده عدد تفاهم نامه در بخش کشاورزی امضا شده است  که نزدیک به سیصد وپانزده میلیارد تومان عددی و پنجاه میلیارد تومان ارزش  برای تفاهم نامه قرار داده شده است.
وی ادامه  داد: تفاهم نامه‌ها در بخش صنایع تبدیلی امر دام و گلخانه‌ها و اموری که در رابطه با بخش کشاورزی است که کشورهای اقلیم کردستان و خود ایران،  شهرهای آذربایجان شرقی، تهران و خراسان رضوی در همایش سرمایه گذاری حضور داشتند.
معاون برنامه‌ریزی سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر اقتصاد مقاومتی بیان کرد: اقتصاد مقاومتی یعنی اینکه از ظرفیت‌های داخلی و درون گرا پتانسیل داخلی، دانش‌آموختگان، شرکت‌های دانش‌بنیان اقتصاد استفاده کنیم.
رضوانی جلال عنوان کرد: ماباید با برنامه‌ریزی‌های صحیح کاری کنیم که سرمایه گزاران اشتیاق برای سرمایه گزاری در بخش‌های مختلف پیدا کنند.

captcha