کد خبر: 2614550
تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۰۷:۱۲
صبح امروز؛

اجلاس مدیران مدارس حوزه علمیه استان‌های خراسان در مشهد آغاز شد

گروه اندیشه: اجلاس سراسری مدیران مدارس حوزه علمیه خراسان صبح امروز، ۱۲ آذرماه با حضور آیت‌الله حسن عالمی،‌ نماینده ولی فقیه در ستاد زکات کشور و نماینده رهبر معظم انقلاب در وزارت جهاد کشاورزی با موضوع وقف و زکات در مشهد آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، اجلاس سراسری مدیران مدارس حوزه علمیه خراسان صبح امروز، 12 آذرماه با حضور آیت‌الله حسن عالمی،‌ نماینده ولی فقیه در ستاد زکات کشور با موضوع «وقف و زکات» در مدرسه علمیه سلیمانیه مشهد آغاز شد.

95 نفر از مدیران مدراس علمیه آقایان و بانوان سه استان خراسان رضوی، شمالی و جنوبی در این اجلاس ضمن همفکری و هم‌اندیشی درباره امور مورد نیاز مدارس علمیه، با سیاست‌‌ها، اهداف و برنامه‌های آموزشی این حوزه علمیه خراسان بیشتر آشنا خواهند شد.

بر اساس این گزارش، حجت‌الاسلام علی‌اکبر فرجام، مدیر اجرایی حوزه علمیه خراسان در این اجلاس با بررسی مسائل آموزشی ـ پژوهشی، فرهنگی ـ تربیتی و مسائل پشتیبانی و مالی مدارس علمیه ایراد سخنرانی پرداخت.

مدیر اجرایی حوزه علمیه خراسان با اشاره به تفاوت مدیران علمیه خراسان نسبت به سال‌های گذشته عنوان کرد: سعی ما در اجلاسیه سال جاری این بوده که نشست را کاربردی‌تر برگزار کنیم و به سمت نیازهای اساسی حوزه پیش برویم و در همین راستا دو موضوع وقف و زکات در دستور کار مدیران قرار گرفت.

وی با بیان اینکه در نشست امسال سعی می‌شود موضوع ارتباط با فقر مورد توجه قرار گیرد تا مردم به سمت موقوفات جدید ترغیب شوند، اظهار کرد: مدارس علمیه مختلفی در سطح مشهد و خراسان وجود داشته که متأسفانه تخریب شده‌اند لذا باید در این راستا سنت حسنه وقف را ترویج کنیم و به سمت حوزه‌های علمیه پیش ببریم.

همچنین آیت‌الله حسن عالمی،‌ نماینده ولی فقیه در ستاد زکات کشور و نماینده رهبر معظم انقلاب در وزارت جهاد کشاورزی و حجت‌الاسلام حجت گنابادی‌نژاد، رئیس اداره‌کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی نیز به‌عنوان سخنران مطالبی را ایراد می‌کنند.

بر این اساس در نوبت عصر این اجلاس، ساعت 14:30 الی 16:15 شش کمیسیون برگزار می‌شود که بر این اساس سه کمیسیون‌ با موضوع وقف با عناوین «بررسی مشکلات و موانع احیا موقوفات موجود»، «بررسی راهکارهای فرهنگ‌سازی و تشویق و ترغیب مردم و خیران نسبت به وقف و ایجاد و توسعه موقوفات جدید» و«بررسی موانع بهره‌برداری کامل از موقوفات مدارس(مشکلات اوقاف، متولی و...)» برای این اجلاس درنظر گرفته شده است.

همچنین کمیسیون‌های زکات با عنوان‌های «بررسی سهم حوزه‌های علمیه از زکات و رفع موانع قانونی و اجتماعی پیش‌رو»، «بررسی راهکارهای تبلیغی و ترویجی و فرهنگ‌سازی تقدیم زکات به حوزه‌های علمیه» و «بررسی چگونگی جذب کمک‌های مردمی و مشارکت‌های خیران» برگزار می‌شود.

اخبار تکمیلی متعاقباً ارسال می‌شود.

captcha