کد خبر: 2614998
تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۲۲:۴۸
ایاد مدنی در نشست خبری عنوان کرد:

گروهک داعش به دنبال تخریب چهره اسلام است

گروه بین الملل: دبیرکل سازمان همکاری اسلامی طی سخنانی تصریح کرد: داعش در صدد تخریب دین اسلام بوده و اعمال این گروهک هیچ ربطی به اصول اسلام ندارد و تنها با اعمال ضددینی خود دست به تخریب چهره اسلام می زنند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، در پایان افتتاحیه دهمین اجلاس وزرای اطلاع رسانی کشورهای اسلامی امشب، 11 آذرماه نشست خبری با حضور علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیرکل سازمان همکاری اسلامی برگزار شد.

در این نشست ابتدا دبیرکل سازمان همکاری اسلامی ضمن اینکه این اجلاس را سازنده و مثبت توصیف کرد، کمال تشکر خود را از میزبانی بسیار خوب این اجلاس ابراز داشت و در ادامه خبرنگاران به پرسشهایی پرداختند که مشروح آن در ذیل می آید:
سؤال: کشورهای اسلامی در این نشست برای خنثی سازی نقشه های وسایل تبلیغاتی غربی در شیوع اسلام هراسی به چه تصمیماتی رسیده اند؟
پاسخ: ما نمی خواهیم بگوییم که اسلام هراسی فقط از جانب غرب است؛ بلکه این یک تقابل و درگیری است که در قرن بیستم بین دولتهای مختلف پیش آمده و نه تنها در رسانه ها بلکه در محافل آکادمیک و سیاسی و... نیز نمود یافته است.
علاوه برآن جریانها و اشخاصی هستند که می خواهند این پیام تنفر از اسلام را به دنیا صادر کنند و این خود باعث تنش می شود، البته ما در صدد تنش با غرب نیستیم چرا که دین ما دین اسلام و دین رحمت است و در گذشته این پیام صلح و دوستی به دنیا مخابره شده است.
در این مورد جریانهای مختلفی از جمله داعش در صدد تخریب دین اسلام بوده اند و اعمال اینها هیچ ربطی به اصول اسلام ندارد و این جریانات دلایل خود را از تعالیم غلط می گیرند و این خود موجب می شود تا مغرضان چهره اسلام را تخریب کنند؛ بنابراین از شما اصحاب رسانه می خواهیم که در این زمینه از هیچ تلاشی دریغ نکنید.
سوال: در افتتاحیه سخنرانی در مورد مسأله فلسطین صحبتهایی شد، اما سؤال این است که چرا اصولا در این محافل و اجلاسها به قضیه فلسطین آنچنان که باید اهمیت داده نمی شود؟
جواب: آرمان فلسطین هرگز فراموش نشده و در این جلسه هم این قضیه را بررسی کردیم و اصلا دلیل اصلی ایجاد سازمان همکاری اسلامی همین قضیه فلسطین بود.
دو هفته پیش نیز که جلسه ای با وزرای کشورهای مختلف داشتیم این مسأله را بررسی کردیم و قرار شد سه گروه مسئول شوند که این قضیه را به گوش جهانیان برسانند و در جلسات قبل در جده نیز به این مسأله توجه خاصی داشتیم و از برادران فلسطینی خواستیم که بروند و عاملان اسرائیلی را به پای میز محاکمه بکشانند.
ما هم به فکر فلسطینیان ساکن کشور خودشان و هم به فکر فلسطینیان مقیم دیگر کشورها هستیم و از سازمانهای مختلف از جمله خیریه ها و دیگر ارگانها خواهان کمک به این قضیه شدیم.
به عنوان مثال مسأله اخیر ربودن جوان فلسطینی و آتش زدن او را مورد بررسی قرار دادیم و این اعمال غیر انسانی صهیونیسم را محکوم نموده و در شبکه های اجتماعی مختلف مطرح کردیم و سعی داریم نظر جهانیان را به مظلومیت مردم فلسطین جلب کنیم.

سؤال: نظر شما در مورد حمایت کشورها و اشخاص مختلف در کشورهایی مثل عراق و لیبی و یمن و...از گروه های تروریستی چیست و چه راهکارهایی درباره آن اندیشیده اید؟
جواب: در خصوص اینکه چگونه می توانیم به پیام های افراطی پایان بدهیم، باید گفت که ما بدون آگاهی از نقشه ها و پیام های آنها نمی توانیم وارد عمل شویم. به عنوان مثال در قضیه عراق اختلافات و تفرقه بین مردم و گروهای مختلف به این مسائل دامن می زد.
در سوریه نیز مردم دچار اختلاف شده و بسیاری از کشور خارج شده و به دیگر کشورها پناهنده شدند.
هدف ما این بوده که از طریق گفتمانهای سیاسی به این مسائل خاتمه دهیم اما متأسفانه این گروه ها دارند تامین مالی می شوند و ما باید خودمان را آماده کنیم و بدانیم که چگونه و با چه استراتژی هایی با این مسائل برخورد کنیم که البته نقش رسانه ها هم در این زمینه بسیار مهم است.

سؤال: با توجه به اینکه شعار این نشست همگرایی است اما متأسفانه بعضی کشورهای منطقه نیز به اسلام هراسی دامن می زنند آیا سازمان همکاری اسلامی تدابیری برای این قضیه اندیشیده است؟
جواب: این نظر شماست به نظر من کشورهای عضو چنین اندیشه ای ندارند.

گزارش تصویری مربوط به اجلاس را اینجا ببینید!

captcha