کد خبر: 2615246
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۱

گزارش ایکنا از برگزاری رزمایش ۳۰ هزار نفری خاتم‌الانبیا(ص) در فارس

گروه سیاسی: به‌مناسبت ایام هفته بسیج رزمایش ۳۰ هزار نفری خاتم‌الانبیا(ص) با عنوان «بسیج مظهر عزم ملی و مدیریت جهادی» در نقاط مختلف فارس برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، به‌مناسبت ایام هفته بسیج در سال جاری رزمایش 30 هزار نفری خاتم‌الانبیاء(ص) با عنوان «بسیج مظهر عزم ملی و مدیریت جهادی» طی روزهای 6، 7، 13 و 14 آذر ماه در نقاط مختلف فارس برگزار شد.
غلامحسین غیب‌پرور، فرمانده سپاه فجر فارس در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا با بیان اینکه این رزمایش طی دو مرحله انجام شد، افزود: مرحله نخست این رزمایش در تاریخ پنج‌شنبه و جمعه، 6 و 7 آذر ماه در شهرستان خنج و مرحله دوم در تاریخ‌های 13 و 14 آذر ماه جاری در مناطق مختلف استان فارس برگزار شد.
وی ابراز کرد: در مرحله اول 10 هزار نفر بسیجی در قالب 50 گردان و در مرحله دوم 20 هزار بسیجی در قالب 90 گردان و جمعاً 30 هزار بسیجی در قالب 140 گردان بیت‌المقدس، امام حسین(ع) و امام علی(ع) در این رزمایش شرکت کردند.

اجرای مرحله دوم رزمایش در 19 منطقه استان فارس
غیب‌پرور خاطرنشان کرد: مرحله دوم این رزمایش در 19 منطقه واقع در شهرستان‌های آباده، اقلید، خرم‌بید، بوانات، پاسارگاد، ارسنجان، مرودشت، زرقان، نورآباد، کازرون، نواحی 4 گانه شیراز، سروستان، استهبان، نی‌ریز، آباده طشک و سپیدان برگزار شد.

فرمانده سپاه فجر فارس هدف از برگزاری این رزمایش را تمرین و آمادگی بسیجیان این استان جهت رهایی از قدس شریف دانست و به برنامه‌های این رزمایش اشاره کرد و گفت: در این رزمایش برنامه‌های متنوعی جهت بسیجیان اجرا می‌شود.
وی ادامه داد: برگزاری پیاده‌روی شبانه، کلاس‌های آموزش نظامی به‌صورت تئوری و عملی، تیراندازی، تمرینات شبانه از جمله برنامه‌هایی است که در این رزمایش انجام می‌شود.
بنا بر این گزارش، سپاه نواحی 4 گانه شیراز شامل بقیةالله(عج)، ثارالله(ع)، محمد رسول‌الله(ص) و احمدبن موسی(ع) نیز در طی روزهای 13 و 14 آذر ماه جاری رزمایش خود را با حضور بسیجیان اجرا کردند.
در سپاه ناحیه بقیةالله(عج) شیراز نیز این رزمایش طی سه مرحله در منطقه قره باغ، روستای شاپور جان و بخش دره‌شاهی برگزار شد که مرحله نخست آن شب گذشته، 13 آذر اجرا و صبح امروز نیز مرحله دوم آن با حضور مسئولان و اعضای شورای تأمین استان فارس اجرا شد.


جواد قناعتی، فرمانده سپاه ناحیه بقیةالله(عج) شیراز امروز، 14 آذر در این مراسم با بیان اینکه این رزمایش طی سه مرحله انجام می‌شود، که مرحله نخست آن روز شب گذشته در خصوص کمین و ضد کمین طبق سناریو با موفقیت برگزار شد و مرحله دوم آن نیز صبح امروز بعد از برگزاری سناریوی اقتدار که با حضور مسئولان شهرستان و استان همراه بود، با رمز «محمد رسول‌الله(ص)» آغاز شد و در آن بیشتر اجرای تاکتیک‌های نظامی در خصوص کمین و ضد کمین و جنگ متقارن بود که به بسیجیان آموزش داده شده بود.
وی ادامه داد: مرحله سوم این رزمایش برای دفاع از کوی و برزن است که طبق سناریوی تعریف شده، دشمن به سمت شهر نفوذ پیدا کرده است لذا تمام یگان‌های منتخب بسیجی در محدود مشخص شده استقرار پیدا می‌کنند که این مرحل، امروز در 24 نقطه به‌صورت پست‌های ایست و بازرسی برگزار می‌شود.

تشکیل حلقه‌های صالحین در این رزمایش
قناعتی با بیان اینکه در این رزمایش 2 هزار نفر از بسیجیان در قالب 10 گردان بیت‌المقدس حضور دارند، گفت: همچنین 100 حلقه صالحین نیز در این رزمایش شرکت کردند و در آن کلاس‌های مختلفی در زمینه‌های اقتصادی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و غیره تشکیل شد.
فرمانده سپاه بقیةالله(عج) شیراز در پایان خاطرنشان کرد: کارشناسان نظامی دشمنان ما با رصد کردن به موقع و لحظه‌ای تحولات منطقه خصوصاً ایران اسلامی، قطعاً بر این موضوع واقف هستند که این رزمایش‌ها و برنامه‌ها پیام بسیار روشنی برای آنها خواهد داشت و علاوه بر اینکه این پیام برای آنها خواهد داشت، خود یک برنامه آمادگی رزم برای نیروهای بسیجی در مقابل تهدیدهای مختلف دشمن نیز برای ما دارد.

پروژه اسلام‌ستیزی، محصول اتاق فکر صهیونیست‌هاست
به گزارش ایکنا، مصطفی امیری، فرماندار شیراز نیز سخنران دیگر این مراسم بود که با اشاره به پروژه‌ اسلام‌ستیزی غرب و ایجاد فتنه، جنگ و خونریزی در منطقه خاورمیانه توسط استکبار جهانی عنوان کرد: در سال 2000 در اتاق فکر صهیونیست‌ها تصویب شد که خاورمیانه باید همیشه درگیر جنگ با کمترین هزینه باشد و درگیر شدن مسلمانان با یکدیگر، شیعه‌کشی و اسلام‌هراسی باید در منطقه وجود داشته باشد.


فرماندار شیراز عنوان کرد: تمام این اتفاقات، ایجاد آمادگی و همبستگی و به روز بودن نیروهای مردمی بسیج در کنار سایر نیروهای مسلح به عنوان یک ضرورت انکارناپذیر برای ما لحاظ کرده است.
امیری با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران دارای 3 ویژگی رهبری و ولایت، اسلام و مردم است که موجب تمایز آن با سایر انقلاب‌های دنیا شده است، گفت: امروز انقلاب ما با 2 بال مهم اسلامیت نظام در کنار جمهوریت اسلامیت به حرکت خود در مسیر تعیین شده ادامه می‌دهد و مردم نیز بر اساس اسناد بالادستی نظام و رهنمودهای مقام معظم رهبری و بنیانگذار کبیر انقلاب به خوبی به نقش خود واقف شده‌اند.
وی در ادامه به دستاوردهای بسیجیان اشاره کرد و گفت: امروزه تفکر و تکنولوژی که توسط بسیجیان شکل گرفت در بخش‌های مختلف علم و تکنولوژی و نظامی شاهد پیشرفت‌های فراوانی بودیم به طوری که پیشرفت موشکی مقاومت ما را به نیروی برجسته در منطقه تبدیل کرده است.


فرماندار شیراز تأکید کرد: امروز گوشه گوشه ایران اسلامی صد در صد آماده دفاع است و تمامیت ارضی و حفظ استقلال و اسلام خط قرمز ماست و آنجا که اسلام است بسیج نیروهای مردمی و فداکاری هستند و با تمام قوا از اسلام و قرآن و مستضعفان دفاع می‌کنند.

بیداری اسلامی، حمایت عملی از حقوق و کرامات انسانی است
وی اظهار کرد: با رهنمودهای مقام معظم رهبری امروز پرچم بیداری اسلامی در منطقه برافراشته شده است و حمایت عملی از حقوق و کرامات انسانی صورت می‌گیرد و نمونه واقعی از اسلام واقعی در مقابل اسلام آمریکایی را مشاهده می‌کنیم.
امیری با یادآوری اینکه پس از جنگ جهانی دوم سازمان‌های بین‌المللی ایجاد شد، گفت: تمام کشورهای دنیا عضو این سازمان‌ها هستند اما مشاهده می‌کنیم که در مقابل این همه شیعه‌کشی و مسلمان‌کشی که در دنیا صورت می‌گیرد، سکوت کرده‌اند و در واقع این پروژه اسلام‌ستیزی همان تفکر حرمله است که می‌توان این وقایع را وقایع حرمله مقایسه کرد زیرا در هر دو واقعه زنان و کودکان بی‌گناهی را می‌کشند و به راستی چه شباهت نزدیکی به هم دارند.
وی با بیان اینکه تمام این وقایع نشان می‌دهد که اسلام ما مظلوم است و مردم ما نیز با وجود اقتدار مظلوم واقع شده‌اند، گفت: امروز به جز مقاومت و دست به اسلحه بردن هیچ امیدی به سازمان‌های بین‌المللی نیست.

اقتدار نظامی، پشتوانه محکمی برای مذاکرات هسته‌ای است
فرماندار شیراز خاطرنشان کرد: در بحث مذاکرات هسته‌ای، اقتدار نظامی و توانمندی نیروهای مسلح ما در تمام  ابعاد، پشتوانه محکمی برای تهدیدات دشمن است. البته ما جنگ طلب نیستیم ولی حق دفاع مطلوب را داریم.
وی در پایان گفت: امروز امنیت و آرامشی که در کشور شاهد آن هستیم همگی ناشی از تلاش‌های بی‌وقفه و جهادگونه بسیجیان سپاه و ارتش است.
یادآور می‌شود، در ادامه مرحله دوم رزمایش آغاز شد که در آن عملیات‌های مختلفی چون انفجار، کمین و ضدکمین، ستون‌کشی نیروها در ارتفاعات منطقه دره شاهی توسط بسیجیان صورت گرفت.

captcha