کد خبر: 2623203
تاریخ انتشار : ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۷

پنجمین همایش خورشید ولایت در ایرانشهر برگزار شد

گروه اجتماعی: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: به‌مناسبت فرارسیدن سالروز تبعید مقام معظم رهبری در ۲۸ آذرماه ۱۳۵۶، همایش خورشید ولایت پنجشنبه ۲۷ آذر در شهرستان ایرانشهر برگزار شد.

حجت‌الاسلام عباس دانشی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان وبلوچستان، در گفت وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان گفت: به‌مناسبت فرارسیدن سالروز تبعید مقام معظم رهبری در 28 آذرماه 1356، همایش خورشید ولایت پنجشنبه 27 آذر در شهرستان ایرانشهر برگزار شد.
وی اظهار کرد: ۲۸ آذرماه در سیستان و بلوچستان یادآور یک رویداد تاریخی است که در آن  آیت‌الله خامنه ای یکی از پیشگامان بزرگ نهضت انقلاب اسلامی به دنبال دستگیری‌های متعدد در دوران نظام شاهنشاهی به ایرانشهر تبعید شدند و این  اتفاق سرآغاز پیوند عاطفی و ارزشمند بین مردم ایرانشهر با ولایت فقیه بود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گفت: این همایش ویژه عموم است که با حضور علما، دانشجویان و خانواده‌های شهدا در مصلای فاطمه الزهرا(س) این شهرستان برگزار شد.
محمد سعید اربابی، نماینده مردم ایرانشهر در مجلس شورای اسلامی، در این مراسم اظهار کرد: آن‌چه باعث شد تا ایران اسلامی به کشوری باثبات و امن و مقتدر تبدیل شود، بهره‌مندی از رهبری هوشمندانه و ولایت فقیه است.
نماینده مردم ایرانشهر در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در حالی که اکثر کشورهای همسایه درگیر جنگ و آشوب هستند، کشور ما بحمدالله همراه با صلح و ثبات، مسیر پیشرفت و توسعه را طی می‌کند و باید این لطف و نعمت الهی را شاکر باشیم.

captcha