کد خبر: 2634922
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۵

اعلام فراخوان همایش علمی و پژوهشی «خورشید ولایت» در سیستان و بلوچستان

گروه اجتماعی: مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: نخستین همایش علمی و پژوهشی « خورشید ولایت» فراخوان داد و علاقمندان می‌توانند تا ۲۲ بهمن‌ماه مقالات خود را به دبیرخانه همایش‌ها، دانشگاه ولایت زاهدان، ارسال کنند.

حجت‌الاسلام عباس دانشی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان، در گفت وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان گفت: نخستین همایش علمی و پژوهشی « خورشید ولایت» فراخوان داد و علاقمندان می‌توانند تا 22 بهمن‌ماه مقالات خود را به دبیرخانه همایش‌ها، دانشگاه ولایت زاهدان، ارسال کنند.
وی اظهار کرد: « ولایت فقیه و احیای تمدن ایرانی اسلامی»، « ویژگی‌های حاکم اسلامی از دیدگاه فریقین»، « ولایت فقیه و مسائل سیاسی و اجتماعی جهان امروز»، « ولایت فقیه و مقایسه آن با حکومت‌های امروزه جهان اسلام» از محورهای اولین همایش علمی و پژوهشی خورشید ولایت است.
دانشی افزود: « وظایف مذاهب اسلامی در حکومت مطلوب دینی»، « مبانی و ضرورت وجود حکومت اسلامی و ولی فقیه»، « برکات حضور مقام معظم رهبری در دوران تبعید و بررسی خاطرات مقام معظم رهبری در این دوران» و « بررسی وحدت و اخوت اسلامی از دیدگاه مقام معظم رهبری» از دیگر محورهای این همایش است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در پایان بیان کرد: مراسم اعلام مقالات برگزیده و تجلیل از آن‌ها 20 فروردین سال آینده برگزار می‌شود.

captcha