کد خبر: 2636087
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۲

تشریح عملکرد اداره اوقاف سیستان و بلوچستان در هفته وقف ۹۳

گروه اجتماعی: مدیرکل اداره اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان گفت: برپایی نمایشگاه وقف و ایستگاه‌های مشاوره برای وقف، برپایی همایش‌های «یاوران وقف» و «وقف و نقش بانوان در توسعه احسان ماندگار» از جمله برنامه‌های مهم اجرایی در هفته گرامیداشت هفته وقف امسال بود.

حجت‌الاسلام اسماعیل تدینی، مدیرکل اداره اوقاف و امور خیریه سیستان وبلوچستان، در گفت وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان گفت: هفته وقف هر ساله با سالروز رحلت حضرت رسول(ص) آغاز می‌شود و فرصتی معرفی و نهادینه‌سازی این سنت حسنه در جامعه است.
وی اظهار کرد: برپایی نمایشگاه وقف و ایستگاه‌های مشاوره و راهنمایی برای وقف، برگزاری همایش «یاوران وقف» در شهرستان‌های استان با هدف تجلیل از واقفین و برگزاری همایش « وقف و نقش بانوان در توسعه احسان ماندگار» از جمله برنامه‌های مهم اجرایی در هفته گرامیداشت هفته وقف امسال بود.
مدیرکل اداره اوقاف و امور خیریه استان افزود: دیدار مسئولین سازمان با نماینده ولی فقیه در استان، بازدید استاندار از مجموعه اوقاف، برگزاری نشست‌های خبری با اصحاب رسانه و برگزاری نشست‌های صنفی تخصصی وقف با اقشار مختلف جامعه از دیگر فعالیت‌های این سازمان در هفته گذشته بود.

captcha