کد خبر: 2653549
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۴

امشب در مصلای ری؛ برپایی دومین محفل انس مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان

گروه فعالیت‌های قرآنی: دومین محفل انس با قرآن از مجموعه محافل انس حاشیه مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان امشب نهم دی‌ماه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، دومین محفل قرآنی از سری محافل انس با قرآن که در حاشیه پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان برپا خواهد شد، امشب نهم دی‌ماه برگزار می‌شود.
بر اساس این گزارش این محفل نورانی بعد از نماز مغرب و عشا با حضور «عقیل حسین المنور» از کشور اندونزی در مصلی آستان حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) در شهرری برگزار می‌شود.
اولین محفل نورانی انس با قرآن از این مجموعه محافل شب گذشته با حضور سه نفر از قاریان ایرانی و تایلندی در مسجد شهید بهشتی تهران برگزار شد.
در حاشیه پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان که از 11 تا 14 دی‌ماه در برج میلاد تهران برگزار می‌شود، نزدیک به 20 محفل انس با قرآن در دانشگاه‌ها، مساجد و اماکن مذهبی برگزار خواهد شد.
این محافل از روز هشتم تا 18 دی‌ماه با حضور قاریان برجسته ایرانی و خارجی برگزار می‌شود.
یادآوری می‌شود، وحید خزائی و محمدجواد محمدی‌مجد، در رشته‌های قرائت و حفظ کل قرآن به عنوان نمایند‌ه‌های کشورمان در این مسابقات حضور دارند.

captcha