کد خبر: 2757518
تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۹
امام جمعه مزارشریف:

پشت هر عمل توهین‌آمیز علیه اسلام، صهیونیست‌ها قرار دارند

شعب خارجی: اگر در آمریکا قرآن‌ کریم سوزانده می‌شود و یا در دانمارک کاریکاتورهای توهین‌آمیز منتشر می‌شود و یا توسط مجله‌ «شارلی ابدو»ی فرانسوی به ‌ساحت پیامبر(ص) توهین صورت می‌گیرد، در پس آن لابی‌های صهیونستی قرار دارند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری آوا، نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته افغانستان با حضور هزاران تن از نمازگزاران مؤمن در مسجد جامع روضه مبارکه شهر مزارشریف برگزار شد.
مولوی عبدالروف توانا، منشی شورای علمای اهل سنت بلخ و شورای اخوت اسلامی زون شمال کشور در خطبه‌های نماز جمعه ضمن سفارش خود و نمازگزاران به رعایت تقوای الهی، طی سخنانی گفت که رسول گرامی اسلام(ص) امام انبیاء وامام شهداء بوده و رحمت برای همه‌ عالمیان می باشد.
وی افزود: با بعثت آن حضرت(ص) تحول عظیمی در جهان ایجاد گردید، شب تاریک و ظلمانی را به روز مبدل ساخت، اقوامِ با هم متخاصم را در یک محور جمع کرد.
توانا افزود: اهانت به رسول گرامی اسلام(ص) و سایر انبیاء(ع) سابقه تاریخی دارد طوری‌که در هر عصر و نسلی شبکه‌های استعمارگر وجود دارند تا به مقدسات و ارزش‌ها بتازند.
وی افزود: اگر در آمریکا قرآن‌ کریم سوزانده می‌شود و یا در دانمارک کاریکاتورهای توهین‌آمیز منتشر می‌شود و یا توسط مجله‌ «شارلی ابدو»ی فرانسوی به ‌ساحت پیامبر(ص) توهین صورت می‌گیرد، در پس آن لابی‌های صهیونستی قرار دارند.

منشی شورای علمای اهل سنت بلخ تاکید کرد: عمق دشمنی یهود در برابر اسلام به‌ویژه رژیم اشغالگر اسرائیل بر کسی پوشیده نیست؛ در ماه مبارک رمضان سال جاری چه جنایتی نبود که صهیونیست‌ها در برابر مردم مسلمان غزه انجام ندادند وغربی‌ها از کشتار مسلمانان توسط این رژیم مافیایی حمایت کردند.
وی افزود: ما از دشمنی دشمنان اسلام هیچگاهی گله‌مند نیستیم، دشمنان اطاق فکر، ترسیم استراتژی، مصرف سرمایه‌‌های هنگفت و رسانه‌های غول پیکر را جهت دشمنی با اسلام و مسلمانان راه‌اندازی و ایجاد کرده‌اند.
 توانا گفت: تأسف ما اینجا است که امروز از نام دین و اسلام جنگ تمام عیار، علیه اسلام و مسلمانان راه‌اندازی شده که آسیب‌های این پدیده منفور به مراتب از دشمنی‌ دشمنان آشکارتر است.
به گفته وی، امروز باید مسلمانان با بیداری و هوشیاری کامل در برابر تمام توطئه‌های دشمنان حکیمانه و عاقلانه مبارزه کنند، چراکه اسلام دین گفت‌وگو، سلامتی و سعادت برای همه است.

مطالب مرتبط
captcha