کد خبر: 2757811
تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۶

تجمع اعتراض‌آمیز سنگالی‌ها در محکومیت «شارلی ابدو»

گروه بین‌الملل: مسلمانان شهر «زیگینشور» در جنوب سنگال روز جمعه، سوم بهمن علیه نشر کاریکاتور موهن به ساحت مقدس نبی(ص) در هفته‌نامه فرانسوی «شارلی ابدو»، دست به تحصن اعتراض‌آمیز زدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «leral.net»، امامان مساجد بزرگ منطقه و نیز زنان و جوانان که پارچه نوشته‌هایی به همراه داشتند در این تحصن شرکت کردند.

«من شارلی نیستم»، «من مسلمان‌ام» از جمله پیام‌هایی بود که روی پلاکاردها نوشته شده بود.

«اسماعیل حیدره»، امام مسجد بزرگ زیگینشور با اشاره به حمله تروریستی به دفاتر هفته‌نامه شارلی ابدو و حادثه تروریستی علیه مرکز تجارت جهانی در آمریکا گفت: این حوداث نشان می‌دهد که کشورهای غربی در مقابل تهدیدات تروریستی بسیار آسیب پذیرند.
وی افزود: سلاح واقعی مسلمانان نماز است.

همچنین یکی دیگر از سخنرانان مراسم گفت: سلاح ما قرآن است و باید به قرآن بازگشت.

وی با متهم کردن کشورهای غربی به اینکه قصد دارند به بهانه آزادی ‌بیان مسلمانان را سرگرم مسائل انحرافی کنند، تأکید کرد: اسلام دین برادری و صلح است. ما پیامبری واحد به نام محمد(ص) و یک کتاب مقدس به نام قرآن داریم.
 

مطالب مرتبط
captcha