کد خبر: 2766661
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۹
مدیرکل کمیته امداد لرستان:

۱۸ هزار حامی از ایتام لرستانی حمایت می‌کنند

گروه اجتماعی: منتظری، با بیان این‌که در حال حاضر تعداد ۸ هزار و ۲۰۵ یتیم در لرستان تحت حمایت کمیته امداد هستند، تصریح کرد: تعداد ۱۸ هزار و ۸۸۸ حامی نیکوکار از این ایتام حمایت می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، ولی‌الله منتظری، مدیر کل کمیته امداد استان لرستان، امروز، ششم بهمن در جمع خبرنگاران با اشاره به این‌که در حال حاضر بیش از 18 هزار حامی در لرستان وجود دارد، گفت: این حامیان در طول سال و در مناسبت‌های مختلف ایتام را مورد لطف خود قرار می‌دهند.

وی با بیان این‌که بی‌شک طرح اکرام با تأسی از سیره ائمه معصوم(ع) در رابطه با توجه به یتیم و یتیم‌نوازی پا به عرصه  این نهاد گذاشته است، اظهار کرد: رویکرد اصلی آن نیز ترویج فرهنگ نوع‌دوستی، حفظ عزت‌نفس و رشد و تعالی فرزندان این مرز و بوم و بهره‌مندی از قلوب پاک و نیات آسمانی خیر گران‌قدر است.

منتظری با بیان این‌که در حال حاضر تعداد 8 هزار و 205 یتیم در لرستان تحت حمایت کمیته امداد هستند، تصریح کرد: تعداد 18 هزار و 888 حامی نیکوکار از این ایتام حمایت می‌کنند.

مدیرکل کمیته امداد استان لرستان با اشاره به این‌که کل درآمد طرح اکرام ایتام از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 57 میلیارد و 814 میلیون و 449 هزار ریال است، خاطرنشان کرد: حامیان نیک‌اندیش از طریق سایت اکرام ایتام و مراجعه حضوری به دفاتر کمیته امداد اقدام به قبول سرپرستی یک یا چند یتیم می‌کنند.

وی ادامه داد: از دیگر اقدامات کمیته امداد در مورد جمع‌آوری و توزیع کمک‌های حامیان در بین ایتام می‌توان به ارائه خدماتی از جمله ارائه شناسنامه ایتام و اطلاعات فردی آنان به حامی، ثبت، نظارت و کنترل وجوه اهدایی و انتقال به حساب شخصی فرزندان اکرام اشاره کرد.

منتظری افزود: تعاملات فی‌مابین حامی، مددکار، یتیم از طریق تماس تلفنی، مکاتبه و دیدار، بازدید از خانواد‌ه‌های تحت پوشش طرح اکرام با محوریت ارتقاء شاخص‌های زندگی و معیشتی خانوار، تعامل یاورانه در رشد و تعالی فرزندان و اثرگذاری مثبت در این راستا، ارائه گزارش مالی و وضعیت معیشتی و تحصیلی فرزندان اکرام از دیگر اقدامات این نهاد است.

مدیرکل کمیته امداد استان لرستان با اشاره به این‌که کلیه ملاقات‌ها با نظارت مستقیم مسئولان اکرام و تداوم حمایت از جانب حامی صورت می‌گیرد، تصریح کرد: هدف اصلی امداد از اجرای طرح اکرام ایتام تأمین مایحتاج اولیه کودکان یتیمی است که در اثر اتفاقاتی نظیر تصادفات زلزله، بیماری و ... نان‌آور خانواده‌شان را از دست داده و در حال حاضر منبع مالی برای گذران زندگی ندارند.

captcha