کد خبر: 2768987
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۳
همزمان با دهه فجر؛

برنامه «عکس یادگاری انقلاب» در فرهنگسرای باران برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: «عکس یادگاری انقلاب» نام برنامه‌ای ویژه دهه فجر است که با هدف بازآفرینی فضای انقلابی در فرهنگسرای باران سازمان فرهنگی ـ تفریحی شهرداری اصفهان اجرا می‌شود.

محمد زارع، رئیس فرهنگسرای باران سازمان فرهنگی ـ تفریحی شهرداری اصفهان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن‌(ایکنا) از اصفهان، با اشاره به اینکه گرامیداشت یوم الله 22 بهمن و دهه فجر جزو مهم ترین اهداف مراکز فرهنگی است گفت: باید برنامه جدید و خلاقانه داشته باشیم تا نوجوانان و جوانان که در فضای انقلاب نبودند درک بهتری از آن داشته باشند.
زارع درخصوص برنامه عکس یادگاری انقلاب بیان کرد: در این کار با استفاده از بنر، عکس، پارچه و پرچم طرحی سه بعدی ساخته می‌شود.
وی در ادامه افزود: این طرح سه بعدی با تصویر راهپیمایی و جمعیت انقلاب طوری طراحی شده است که وقتی افراد پشت آن می‌ایستند و عکس می گیرند انگار در میان جمعیت هستند.
زارع با اشاره به اینکه این برنامه با هدف باز آفرینی فضای انقلابی اجرا می شود اظهارکرد: در این کار مخاطب حس می کند در انقلاب موثر بوده است و همچنان با حضور در راهپیمایی ها می تواند تاثیر گذار باشد.
گفتنی است؛  برنامه ‹عکس یادگاری انقلاب› ویژه دهه فجر در فضای بیرونی فرهنگسرای باران واقع در خیابان کاوه، خیابان شمس‌آبادی، بعد از قصر اجرا می شود.

captcha