به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) در ادامه مروری داریم بر مهمترین اخبار سرویس معارف که در هفته گذشته بر روی خروجی خبرگزاری ایکنا قرار گرفت:
دکتر روحانی بر توسعه علم بدون مداخله دولت تأکید کرد
هفتمین جشنواره بینالمللی فارابی ویژه تحقیقات علوم انسانی و اسلامی 11 بهمن در سالن شهید بهشتی نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.
شرکت ۱۳ هزار طلبه در جشنواره قرآن المصطفی(ص)
معاون جدید فرهنگی تربیتی جامعه المصطفی(ص) از شرکت ۱۳ هزار طلبه در بیستمین جشنواره بینالمللی قرآن و حدیث جامعه المصطفی(ص) خبر داد.
آسیبشناسی و چگونگی امکان «علوم انسانی اسلامی» در نشست «جهان انسانی، حکمت الهی»
معنای علوم انسانی اسلام، بررسی شبهات در این خصوص و انتظار از چنین علمی اهم مباحث مطرحشده در نشست «جهان انسانی، حکمت الهی» بود که در روزهای 13 و 14 بهمن برگزار شد.
آیتاللهالعظمی جوادیآملی: تمایل به گناه نشانه عالم نشدن است
مفسر قرآن کریم 14 بهمن در دیدار جمعی از مسئولین، اساتید و دانشجویان دانشگاه فرهنگیان شیراز گفت: در فرد اگر در خود تمایل به گناه و انحراف که مصداق حقیقی فکر پست و نازل است، احساس کرد، باید بداند که عالم نشده است.
وزیر علوم، رئیس شورای اسلامی شدن دانشگاهها شد
در جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاهها و مراکز آموزشی با رأی اکثریت اعضا دکتر محمد فرهادی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به ریاست شورای اسلامی شدن دانشگاهها و مؤسسات آموزشی انتخاب شد.
آغاز ثبتنام برای جذب اعضای هیئتهای علمی
رئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم از گشوده شدن درگاه ثبتنام برای جذب اعضای هیئتهای علمی از روز 12 بهمن خبر داد و گفت: ۲۲۹۲ نفر برای تکیه بر کرسیهای علمی مورد نیاز است و متقاضیان تا آخر بهمنماه امکان ثبتنام دارند.
گزارش ایکنا از رقابت حافظان و قاریان ۵ قاره جهان در جشنواره بینالمللی المصطفی(ص)
مرحله نهایی بیستمین جشنواره بینالمللی قرآن و حدیث المصطفی(ص) ۱۴ بهمنماه در سالن قدس مدرسه عالی امام خمینی(ره) آغاز شد و متسابقین در حال رقابت با یکدیگر هستند.
ارسال بیش از ۳۰۰ مقاله به همایش ملی پیشرفت از منظر قرآن و حدیث
دبیر همایش ملی پیشرفت از منظر قرآن و حدیث گفت: تاکنون بیش از ۳۰۰ اثر به این همایش ارسال شده است.
اعطای ۱۰ سند ملی به نظریهپردازان قرآنی در همایش ملی کرسیهای نقد و مناظره
دبیر همایش ملی کرسیهای نظریهپردازی، نقد و مناظره اظهار کرد: از ۱۹ برگزیده این همایش، حدود ۱۰ نفر از افرادی که سند ملی به آنها اعطا میشود، در حوزههای دینی و قرآنی فعالیت میکنند.