
احسان شهیر، معاون تفریحی و امور اجتماعی سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان در گفتوگو با خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از اصفهان، گفت: به مناسبت روز 22 بهمن با برنامه ریزی های انجام شده یک گروه سرود از دانش آموزان مقطع دبستان و راهنمایی با تعداد هزار و پانصد نفر جهت اجرا در میدان امام (ره) تشکیل شده است.
وی افزود: همچنین در همین راستا برنامه «نغمه انقلاب» با ارائه متن و نوای سرودهای انقلابی به کل مدارس سطح شهر اصفهان از 12 تا 21 بهمن ماه در مدارس اجرا می شود.
معاون تفریحی و امور اجتماعی سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان در ادامه گفت: با برنامه ریزی های انجام شده در برگزاری جشنواره نغمه های انقلاب به مدارس برتر در کل اصفهان از سوی بسیج دانش آموزی مدارس جوائزی اهدا می شود.
شهیر عنوان کرد: همچنین طرح خاطرات فیروزه ای با محوریت ثبت خاطره های پدربزرگها ومادربزرگها از سوی کودکان در قالب متن و تصویر و ارسال به خانه انقلاب و ولایت نیز از دیگر برنامه های اجرایی در ایام ا... دهه فجر است.
وی اظهارکرد: اجرای طرحی با عنوان "تریبون انقلاب" در 7 محله ای که در دوران انقلاب نقش بسزایی داشته از جمله میدان شهدا و خیابان پنج رمضان و حضور پیشکوتان انقلاب در آن اماکن و ارائه خاطرات زمان خود از جمله برنامه های صورت گرفته در این ایام مبارک می باشد.
شهیر خاطرنشان کرد: چگونگی برگزاری هر یک از برنامه های ده گانه شهری را در سایت سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان به آدرس www.esfahanfarhang.ir دنبال کنید.