کد خبر: 2853886
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۷
آیت‌الله دستغیب:

تقارن ایام فاطمیه با نوروز زمینه نهادینه‌سازی سبک زندگی فاطمی شود

گروه اجتماعی: منتخب مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری گفت: تقارن دهه فاطمیه با ایام نوروز باید زمینه نهادینه‌سازی سبک زندگی فاطمی در جامعه را فراهم کند تا بتوانیم در طول سال زندگی معنوی برگرفته از خاندان عصمت و طهارت(ع) داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، آیت‌الله سیدعلی‌اصغر دستغیب، منتخب مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری امروز، 26 بهمن‌ماه در جلسه ستاد بزرگداشت دهه فاطمیه سومین حرم اهل بیت(ع) به تقارن این دهه با ایام نوروز اشاره کرد و گفت: تقارن دهه فاطمیه با ایام نوروز باید زمینه نهادینه‌سازی سبک زندگی فاطمی در جامعه را فراهم کند تا بتوانیم در طول سال زندگی معنوی برگرفته از خاندان عصمت و طهارت(ع) داشته باشیم.

وی این تقارن را امتحانی برای شیعیان و محبان اهل بیت(ع) دانست که مشخص می‌کند با فاطمیه چه کار خواهند کرد، آن را فراموش کرده و از عزاداری‌ها و مجالس کم می‌کنند یا مانند قبل و بیشتر از سال گذشته به فاطمیه اهمیت داده و عزاداری حضرت زهرا(س) را با شور و عظمت به پا می‌دارند و در ضمن، به صله رحم و دید و بازدید می‌پردازند.

وجوب مراقبت از ایام فاطمیه در مقابل تبلیغات مسموم دشمنان

آیت‌الله دستغیب بر وجوب مواظبت از فاطمیه در مقابل تبلیغات مسموم دشمنان تشیع تأکید کرد و گفت: بر تمام محبین اهل بیت(ع) به ویژه هیئتی‌ها، مداحان، شعرا و وعاظ واجب است قبل از فرا رسیدن نوروز، مردم را به این مسئله توجه دهند که در شبانه‌روز ساعاتی را برای شرکت در مجالس حضرت فاطمه زهرا(س) قرار دهند، پرچم بزنند و مشکی بپوشند و بدانند این کار تأسی به امام زمان(عج) است که ایشان در عزای مادرشان گریان و سیاه‌پوش هستند.

اولیت آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) در ادامه سخنان خود با اشاره به راهکار ترویج سبک زندگی دینی٬ ابراز کرد: سبک زندگی دینی یکی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری است که ما باید در زمینه ترویج این امر ضروری نهایت تلاش را داشته باشیم.

اشاره به رسالت رسانه ملی در ایام فاطمیه

وی با تأکید بر اینکه صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران در این زمینه رسالت بزرگی دارد، گفت: مسئولان صدا و سیما باید توجه داشته باشند، عزای صدیقه کبری(س) را مهم بدانند و از تبلیغ معصیت در برنامه‌های تلویزیونی به بهانه عید پرهیز کنند.

آیت‌الله دستغیب ادامه داد: صدا و سیما باید خود مشوق برنامه‌های عزاداری دردانه رسول گرامی اسلام(ص) باشند تا خدای متعال رحمتش را بر ما و ممالک اسلامی بیافکند و با عنایات بی‌بی حضرت زهرا(س)  و فرزندش، دست استکبار از منطقه قطع شده و مسلمین در همه جبهه‌ها پیروز و موفق باشند.

captcha