کد خبر: 2865300
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۶
در پی شهادت سه دانشجوی مسلمان؛

همایش «حقوق بشر آمریکایی» در کازرون برگزار شد

گروه سیاسی: در پی شهادت سه دانشجوی مسلمان در «چپل هیل» آمریکا، همایشی با عنوان «حقوق بشر آمریکایی» در دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، در پی شهادت سه دانشجوی مسلمان در «چپل هیل» آمریکا، همایشی با عنوان «حقوق بشر آمریکایی» شب گذشته، 28 بهمن‌ماه با حضور آلیسون ویر، خبرنگار ضدصهیونیستی آمریکایی و غلامرضا منتظمی، کارشناس امور آمریکا و اروپا در سالن اجتماعات دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد.

غلامرضا منتظمی، کارشناس امور آمریکا و اروپا در این همایش با بیان اینکه امروزه در دنیا حوادث بزرگی در حال شکل‌گیری است، گفت: جمهوری اسلامی به عنوان یکی از بازیگران اصلی در این حوادث، نقش‌آفرینی می‌کند.

وی  افزود: میشکل فوکو فرانسوی در دیدار خود با امام خمینی(ره) تعبیر بسیار بالایی از انقلاب اسلامی داشت و او انقلاب اسلامی را پاسخ جهان معنوی به جهان غیر دینی عنوان می کند که تعبیر بسیار بالایی است.

کارشناس امور آمریکا و اروپا با بیان اینکه سه دین یهود، مسیحیت و اسلام منشأ تأثیر در جهان بوده‌اند، تصریح کرد: امروز یهود از درون تهی شده و صهیونیسم تصمیم‌گیر آن شده است و نقش‌آفرینی می‌کند. مسیحیت و کلیسا هم توسط یهود در رقابت تاریخی که داشتند به خصوص بعد از رنسانس و انقلاب فرانسه از درون تهی شد.

وی با اشاره به اینکه صهیونیست‌ها از طریق نفوذ بر سعودی، قطر و ترکیه، توانستند جریان مبارزطلبی و هیجان‌های بخشی از جوانان مسلمان را به سمت تروریسم افراط گرا و خشونت طلب سوق دهند، گفت: جوانان مسلمانی که امروز به داعش می‌پیوندند ناآگاه و جاهل هستند و بسیاری از آنان با هدف خدمت به اسلام، عضو این گروه‌ها می‌شوند؛ اما با مدیریتی که بر روی آن‌ها صورت می‌گیرد، به عناصر خشنونت طلب و افراطی تبدیل می‌شوند.

منتظمی ادامه داد: پروفسور مایکل جونز از رهبران مسیحی آمریکا و منتقد سینمای هالیوود براین باور است که تمام حرکت‌ها و جریان‌های انحرافی و ضد اخلاقی و در جهت فروپاشی خانواده از سوی صهیونیست‌ها و سیطره آن‌ها بر هالیوود شکل گرفته است.

کارشناس مسائل آمریکا و اروپا با بیان اینکه امروز لابی صهیونیست خود را مالک حقیقی آمریکا می‌داند، گفت: امروز ایران جزء تأثیرگذارترین کشورها به‌شمار می‌رود و در حال حاضر  یک جنبش بزرگ ضد صهیونیست در دنیا به رهبری جمهوری اسلامی ایران در اروپا و آمریکا پدید آمده است که نمود آن در برخی از موسیقی‌ها، کمدین‌ها، نمادها دیده می‌شود.

وی با بیان اینکه در غرب عده زیادی از صهیونیست‌ها نفرت دارند، گفت: به دلیل اینکه ایران جریان‌های ضدصهیونیستی را مدیریت و رهبری می‌کند، بعضا در میتینگ‌های ضد صهیونیستی غرب از آرم الله پرچم جمهوری اسلامی نیز استفاده می‌شود.

این استاد دانشگاه بیان کرد: امروز با توجه به وضعیت جهان و منطقه یک رسالت تاریخی بر عهده انقلاب اسلامی و مکتب اهل بیت(ع) است.

منتظمی با اشاره به بایکوت خبری حرکت‌های ضد صهیونیستی در قلب اروپا و آمریکا گفت: ما امروز شاهد بزرگترین جنگ تاریخ هستیم و جنگ امروز بر دوش جوانان، دانشگاهیان و روشنفکران ما پیش می‌رود لذا ما باید این پیچ مهم تاریخی را با موفقیت پشت سر بگذاریم.

کارشناس مسائل آمریکا و اروپا در پایان با اشاره به نامه رهبری به جوانان اروپا و آمریکای شمالی، بیان کرد: جوانان ما باید پیام رهبری را به گوش تک‌تک جوانان اروپا و آمریکا برسانند.

captcha