کد خبر: 2887043
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۸

آزمون کتبی طرح تربیت حافظان قرآن در همدان برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان همدان از برگزاری آزمون کتبی طرح تربیت حافظان قرآن استان خبر داد و گفت: این آزمون در روز جمعه، ۱۵ اسفندماه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، حجت‌‌الاسلام حسین قبادی، معاون فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان همدان دوشنبه، چهارم اسفند‌ماه در جمع خبرنگاران  اظهار کرد: مقام معظم رهبری مطالبه‌ای پیرامون تربیت 10 میلیون حافظ قرآن از دستگاه‌های فرهنگی و نهادهای مسئول داشتند، در این راستا سازمان اوقاف و امور خیریه تربیت یک میلیون حافظ قرآن را بر عهده گرفت.

وی افزود: طبق بررسی‌های سازمان اوقاف و امور خیریه در بین استان‌های کشور، همدان در اجرای طرح تربیت حافظان قرآن کریم وضعیت مطلوب و خوبی دارد و در بین شهرستان‌های استان نیز نهاوند دارای بهترین ارزیابی است.

وی ادامه داد: امسال سومین سال اجرای طرح تربیت حافظان قرآن اوقاف است که در راستای آن سهمیه استان همدان برای سال سوم 7 هزار و 650 نفر بود؛ از این تعداد 7 هزار و 678 نفر ثبت‌نام کرده‌اند که از ابتدای سال بخش اعظم آنها در کلاس‌های حفظ شرکت کرده‌اند.

قبادی اضافه کرد: طبق بررسی‌های سازمان اوقاف و امور خیریه در بین استان‌های کشور، همدان در اجرای طرح تربیت حافظان قرآن کریم وضعیت مطلوب و خوبی دارد و در بین شهرستان‌های استان نیز نهاوند دارای بهترین ارزیابی است.

معاون فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان همدان ادامه داد: در راستای طرح تربیت حافظ قرآن کریم آزمونی از حافظان در دو مرحله شفاهی و کتبی به عمل می‌آید که آزمون شفاهی آن از ابتدای اسفند آغاز و تا 15 اسفند‌ماه ادامه دارد.

وی خاطرنشان کرد: آزمون کتبی نیز پس از برگزاری آزمون شفاهی روز جمعه 15 اسفند ماه در 8 شهرستان استان از ساعت 8 برگزار می‌شود که در همدان این آزمون در محل امامزاده عبدالله(ع)، ملایر سالن امتحانات دانشگاه پیام نور است.

معاون فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان همدان بیان کرد: همچنین آزمون کتبی این طرح در نهاوند در محل مصلای نماز جمعه، تویسرکان سالن اجتماعات مدرسه نمونه دولتی شهید بهشتی، کبودرآهنگ در حوزه مقاومت حضرت زهرا(س)، بهار در حسینیه حضرت ابوالفضل(ع)، اسدآباد در دارالقرآن کریم خیابان امام خمینی(ره) و در رزن در دارالقرآن کریم جنب اسناد برگزار می‌‌شود.

قبادی با بیان اینکه حفظ قرآن مقدمه فهم قرآن است، عنوان کرد: برخی از برکات حفظ قرآن قرار گرفتن در پناه رحمت الهی، محشور شدن با انبیاء و همراهی با آنان، برخورداری از بالاترین ثروت فرهنگی، داشتن حق شفاعت در قیامت، ایمنی از عذاب آخرت، آبادانی دل و غیره است.

معاون فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان همدان اظهار کرد: برکات و فوائد مهم دیگری نیز در حفظ قرآن هست که از مهم‌ترین آن‌ها «انس با قرآن» است، حفظ قرآن جامع‌ترین راه برای انس با این کتاب مقدس دانسته‌اند، حفظ قرآن کریم در صورتی که همراه با توجه و فراگیری معانی و ترجمه آیات قرآن باشد، جامع ترین روش انس با قرآن است.

captcha