کد خبر: 2899184
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۰
آیت‌الله العظمی مکارم در دیدار با روحانی:

یارانه پردرآمدها حذف شود

گروه سیاسی: آیت‌الله العظمی مکارم در دیدار با رئیس چمهور بر حذف یارانه پردرآمدها تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم،  به نقل از روابط عمومی دفتر این مرجع تقلید آیت الله العظمی مکارم شیرازی امروز 7 اسفند در دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین روحانی از خدمات ایشان و دولت یازدهم تقدیر و این اقدامات را تایید کرد.

در این دیدار همچنین ایشان بیانات مهمی درباره بعضی مشکلات کشوری از جمله مسئله کار و ازدواج جوانان، همچنین گرانی بعضی از ارزاق، مسائل زندگی مردم، مسائل فرهنگی کشور و آنچه مربوط به وزارت ارشاد است ایراد کرد.

ایشان در این دیدار خصوصی درباره بحث هدفمندی یارانه ها نیز تاکیدات و توصیه‌های راهگشایی را خطاب به رییس جمهور و دولت محترم ارائه و تاکید کرد: باید یارانه اغنیا حذف گردد و درآمدهای حاصله از آن برای کارهای تولیدی صرف شود؛ چنانچه این پول صرف کارهای تولیدی شود برای جوانان کار و وسائل ازدواج فراهم می‌گردد و از مفاسد اخلاقی کاسته می‌شود.

این مرجع تقلید توصیه‌هایی نیز درباره مشکلات شهر قم در جهات مختلف کردند و رئیس جمهور محترم قول مساعد داد.

captcha