کد خبر: 2908684
تاریخ انتشار : ۰۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۰

آیسسکو به آتش کشیدن کلیسا توسط صهیونیست‌ها را محکوم کرد

گروه بین‌الملل: عبدالعزیز بن‌عثمان التویجری، مدیر سازمان علوم، فرهنگ و آموزش اسلامی (آیسسکو)، اقدام اخیر گروه‌های یهودی تندرو در به آتش کشیدن یک کلیسا در شهر اشغالی قدس را به شدت محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «آیسسکو»، یهودیان تندرو موسوم به گروه «تدفیع الثمن»(پرداخت بها) با حمله به کلیسای «نورمتسیون» در شهر قدس اشغالی، آن را به آتش کشیدند.
همچنین این گروه‌های یهودی تندرو بر روی دیوارهای این کلیسا عبارت‌های اهانت‌آمیز به حضرت عیسی(ع) نوشتند.
التویجری ضمن محکومیت این اقدام موهن اعلام کرد: این اقدام اخیر گروه‌های تندرو صهیونیستی، ادامه سلسله هجوم‌ها و اقدامات زشت این گروه در حمله به مقدسات اسلامی و مسیحی در قدس و کرانه باختری است.
مدیرکل سازمان اسلامی آیسسکو در ادامه از جامعه بین‌الملل، محکومیت این اقدام تروریستی جنایتکارانه و پایان دادن به اشغالگری این رژیم غاصب و نیز کمک به ملت فلسطین برای ایجاد یک دولت را خواستار شد.
مدیرکل سازمان اسلامی آیسسکو همچنین، هجوم تروریست‌های داعش به موزه باستانی شهر موصل عراق و تخریب و ویران ساختن آثار تاریخی موجود در آن را به‌شدت محکوم کرد.
التویجری در ادامه بر ضرورت حمایت بین‌المللی از میراث و تعدد فرهنگی در عراق و سوریه و اعمال اشد مجازات علیه افراد و نهادهایی که به‌صورت غیرقانونی اقدام به قاچاق این آثار باستانی و نسخه‌های نفیس خطی می‌کنند، تأکید کرد.

captcha