کد خبر: 2910917
تاریخ انتشار : ۰۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۶

جشنواره قرآنی مادران و دختران در شرف ازدواج کمیته امداد کشور در شیراز برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: جشنواره قرآنی مادران و دختران در شرف ازدواج تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور طی روزهای ۶ تا ۸ اسفندماه جاری در شیراز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، جشنواره قرآنی مادران و دختران در شرف ازدواج تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور طی روزهای 6 تا 8 اسفندماه جاری در محل اردوگاه شهید آیت‌الله ربانی شیرازی در شیراز برگزار شد.
سیدعبدالعلی سعادت، مدیر امور فرهنگی اداره‌کل کمیته امداد امام خمینی(ره) فارس در حاشیه این مسابقات گفت: این جشنواره ویژه مادران و دختران تحت حمایت بود که با حضور بیش از 200 نفر از شرکت‌کنندگان از استان‌های البرز، قم، همدان، یزد، بوشهرو خوزستان در شیراز برگزار شد.
وی با بیان اینکه جشنواره مذکور همزمان در دو استان فارس و خراسان رضوی برگزار شده است، افزود: این جشنواره در دو رشته  حفظ و ترتیل برگزار شد که در هر رشته سه نفر برگزیده شدند و جمعاً در دو گروه دختران و مادران 12 نفر به‌عنوان نفرات برتر معرفی شدند.
سعادت ادامه داد: در کنار این جشنواره مسابقه نامه 31 نهج‌البلاغه  و صحیفه سجادیه  نیز برگزار شد که سه نفربرتر این مسابقه هم معرفی شدند.
وی اظهار کرد: به نفرات اول تا سوم هر رشته به ترتیب  200، 150 و 120 هزار تومان در قالب کارت هدیه به علاوه سفر به مشهد مقدس اهدا شد.
مدیر امور فرهنگی اداره‌کل کمیته امداد امام خمینی(ره) فارس ابراز کرد: استان‌های قم و یزد به ترتیب بیشترین نفرات برگزیده را در این رقابت‌ها به خود اختصاص دادند.

captcha