کد خبر: 2920356
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۱

بررسی نامه ۵۳ نهج‌البلاغه در رادیو اقتصاد

گروه اقتصاد: برنامه «اقتصاد در نهج‌البلاغه» روز چهارشنبه رادیو اقتصاد، نامه ۵۳ نهج‌البلاغه را مورد بررسی قرار می‌دهد.

مژگان جعفرقلی‌زاده، مدیر روابط‌عمومی رادیو اقتصاد، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، از بررسی نامه 53 نهج‌البلاغه در رادیو اقتصاد خبر داد و گفت: حجت‌الاسلام‌ والمسلمین امین کثیری، کارشناس مذهبی به همراه مهدی آقابیگی، مجری و کارشناس، در این برنامه به بررسی نامه 53 در نهج‌البلاغه، با موضوع نامه حضرت علی (ع) به مالک اشتر به عنوان والی مصر خواهند پرداخت.

وی افزود:‌ این برنامه به تهیه‌کنندگی علی سلیمی، روزهای دوشنبه و چهارشنبه ساعت 20:30 به مدت 30 دقیقه از رادیو اقتصاد پخش می‌شود.

مدیر روابط‌عمومی رادیو اقتصاد اظهار کرد: برنامه «اقتصاد در نهج‌البلاغه» به بررسی اقتصاد از دیدگاه امام علی(ع) می‌پردازد.

وی همچنین از بررسی جرائم اقتصادی در جامعه خبر داد و گفت: در برنامه فردای «قانون و اقتصاد»، فرشاد رئیس‌زاده، قاضی دادگستری، اسلامی‌خو، قاضی دادگستری به همراه مجیدرضا عرب‌احمدی، کارشناس و مجری، گفت‌وگویی درباره تأثیر منفی جرائم اقتصادی در جامعه و نقش مثبت مقابله با آن خواهند داشت.

مدیر روابط‌عمومی رادیو اقتصاد افزود: این برنامه به تهیه‌کنندگی علی سلیمی، روزهای چهارشنبه ساعت 12:25 به مدت 60 دقیقه از رادیو اقتصاد پخش می‌شود.
وی در پایان اظهار کرد: برنامه «قانون و اقتصاد» به بررسی قوانین، لوایح و طرح‌های مرتبط با اقتصاد می‌پردازد.
 

captcha