کد خبر: 2946950
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۶

چهارمین شناسنامه هویتی شهید در قم رونمایی شد

گروه اجتماعی: مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‎های دفاع مقدس استان قم رونمایی از چهارمین شناسنامه هویتی شهید در استان را تداوم تلاش در جهت نشر فرهنگ ماندگار دفاع مقدس در جامعه خواند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم‎، سرهنگ احمد حسینی در حاشیه بیست و یکمین یادواره 59 شهید سنگرساز بی سنگر جهاد کشاورزی قم و رونمایی از شناسنامه هویتی جهادگر شهید حاج حسن علی محمدی که شب گذشته 16 اسفند برگزار شد گفت: رونمایی از اسناد هویتی و شناسنامه شهدای شاخص گام مهم و موثری در جهت زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهیدان و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه است.
وی با اشاره به اینکه با پیگیری‎های مستمر این اداره کل و هماهنگی با اداره کل ثبت احوال استان و نهادهای ذیربط، از ابتدای سال 93 مجوز صدور شناسنامه هویتی تعدادی از شهدای بزرگوار در دستور کار قرار گرفت، افزود: در مناسبت های مختلف و با حضور مسئولان کشوری و استانی، از شناسنامه هویتی شهید مصطفی کلهری از سرداران رشید لشکر 17 امام علی بن ابی طالب(ع) در دوران دفاع مقدس، جانباز سرافراز شهید حسین دخانچی و شهید محمد خوش نژاد از خیل شهدای نیروی انتظامی استان رونمایی شد.
حسینی با یادآوری این نکته که رونمایی از اسناد هویتی شهدای استان در سال آتی نیز ادامه خواهد داشت، بیان کرد: آخرین رونمایی از شناسنامه هویتی شهید در سال 93 مربوط به فرمانده و جهادگر شهید حاج حسن علی‎محمدی در یادواره شهدای سنگرساز بی سنگر استان بود.
شناسنامه هویتی جهادگر شهید حاج حسن علی‎محمدی شامل بیوگرافی، علت و نحوه شهادت و برخی مشخصات دیگر مربوط به شهید، شنبه شب با حضور حجت‎الاسلام والمسلمین بنایی معاون سیاسی امنیتی استاندار قم درمراسم بیست و یکمین یادواره 59 شهید سنگرساز بی سنگر استان رونمایی شد.

captcha