کد خبر: 2961962
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۸
در جوار گلزار شهدا؛

مرحله استانی مسابقات قرآن بنیاد شهید لرستان آغاز شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: مرحله استانی مسابقات قرآن کریم بنیاد شهید و امور ایثارگران استان لرستان امروز، ۲۰ اسفند‌ماه در جوار گلزار شهدای خرم‌آباد آغاز به‌کار کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، مرحله استانی مسابقات قرآن کریم بنیاد شهید و امور ایثارگران استان لرستان از صبح امروز چهارشنبه، 20 اسفند در جوار گلزار شهدای خرم‌آباد آغاز به‌کار کرد.

میثم پروانه‌پور، کارشناس قرآنی بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان  در این رابطه گفت: مرحله استانی مسابقات قرآن‌ کریم ویژه کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان لرستان و خانواده‌های آن‌ها با حضور منتخبان مرحله مقدماتی این دوره از مسابقات قرآنی در خرم‌آباد در حال برگزاری است.

وی افزود: این مسابقات قرآنی در رشته‌های قرائت ترتیل و تحقیق، حفظ، مفاهیم و اذان در دو بخش بانوان و آقایان ویژه کارکنان و خانواده کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و در رده‌های سنی مختلف برگزار شده است.

پروانه‌پور با اشاره به این‌که منتخبان در هر بخش و رشته به مرحله کشوری این مسابقات راه می‌یابند، گفت: در مرحله استانی مسابقات قرآن ویژه کارکنان و خانواده‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران استان لرستان 70 نفر جهت راهیابی به مرحله کشوری این مسابقات با هم به رقابت پرداختند.

captcha