کد خبر: 2986212
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۵
دغاغله عنوان کرد:

محدوده زمانی و تبلیغات گسترده؛ عوامل ارتقای کیفی مسابقات قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی: قاری بین‌المللی قرآن بر لزوم توجه به تبلیغات گسترده در مسابقات قرآن تأکید کرد و گفت: جهت گسترش و ارتقای کیفی مسابقات تبلیغات گسترده‌تر و محدوده زمانی بیشتری در اختیار متسابقان قرار گیرد.

ناصر دغاغله، قاری بین‌المللی در حاشیه برگزاری سومین دوره مسابقات منطقه‌ای قرآن آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، بر لزوم تبلیغات گسترده برای مسابقات قرآن در سال‌‌های آینده تأکید کرد و گفت: خوب است جهت گسترش مسابقات تبلیغات بهتر و گسترده‌تری انجام شود و محدوده زمانی قبل از مسابقات نیز به اندازه کافی به اطلاع متسابقان رسانده شود تا بتوانند با آمادگی بهتری در مسابقات حضور پیدا کنند که این مسئله ارتقای سطح کیفی مسابقات را نیز در پی خواهد داشت.
وی اظهارکرد: پیش از این اطلاع چندانی از برگزاری این مسابقات نداشتم اما بحمد الهی وقتی وارد جو مسابقات شدم، مشاهده کردم که برنامه‌ریزی بسیار خوبی انجام شده است.

انصافاً مسابقات قرآن آستان شاهچراغ(ع) قابل قبول بود
وی، سطح این مسابقات را مناسب ارزیابی کرد و افزود: نمی‌خواهیم بگوییم این مسابقات در سطح بالایی انجام شد که اغراق کرده باشیم اما انصافاً مسابقات قابل قبولی بود و با توجه به اینکه آستان حضرت شاهچراغ(ع) برگزارکننده و دعوت‌کننده بود وعلی‌رغم به کمبود امکاناتی که هست، توانستند مسابقات خوبی و قابل قبولی ارائه دهند.

رقابت نخبگان قرآنی استان‌های جنوب کشور در مسابقات شاهچراغ(ع)
دغاغله با بیان اینکه از نقطه نظر داوری اگر بخواهیم به قضیه نگاه کنیم متسابقان در سطح‌های خوبی بودند، گفت: در این مسابقات سطح ضعیف وجود نداشت؛ حتی در مسابقات معتبر دیگر تمام سطوح می‌آیند و به رقابت می‌پردازند و سپس برترها مشخص می‌شوند در حالی‌که در این مسابقات برگزیدگان و منتخبان دعوت شده بودند و این مسئله، مسابقات را به طرف حرفه‌ای کشیده بود.
این قاری بین‌المللی کشورمان اظهار کرد: به‌دلیل اینکه سطح مسابقات بالا بود، لذا داوری دقیق‌تری نیز طلب می‌کرد که بحمد الهی هیئت داوران این مسابقات نیز به خوبی انتخاب شده بودند.

captcha