کد خبر: 3090533
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۲
در سه ماه گذشته؛

برگزاری ۶ دوره آموزش تجوید و حفظ قرآن در زابل

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر مؤسسه قرآنی حق‌گستر مبین زابل گفت: در سه ماه گذشته، ۶ دوره آموزش تجوید و حفظ قرآن کریم با دعوت از مربیان برجسته بومی ویژه بانوان در زابل برگزار شد.

فاطمه رشیدریگی، مدیر مؤسسه قرآنی حق‌گستر مبین زابل، در گفت وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان گفت: در سه ماه گذشته، 6 دوره آموزش تجوید و حفظ قرآن کریم ویژه بانوان در زابل برگزار شد.
مدیر مؤسسه قرآنی حق‌گستر مبین زابل بیان کرد: در این سه ماه، سه دوره آموزش تجوید عملی با حضور 43 قرآن‌آموز، دو دوره آموزش حفظ جزء سی با شرکت 40 نفر و یک دوره حفظ جزء با حضور 28 قرآن‌آموز برگزار شد.
وی افزود: برپایی کارگاه‌های حجاب و عفاف، روش تدریس قرآن، احکام تخصصی با شرکت 84 نفر، گردهمایی مداحان ذاکر اهل بیت(ع) و کارگاه آموزه‌های قرآن و عترت با حضور 82 شرکت‌کننده و با دعوت از حجت‌الاسلام میرزازاده از دفتر تبلیغات اسلامی مشهد از جمله اقدامات صورت گرفته در سال گذشته بود.
رشیدریگی اظهار کرد: برگزاری مسابقه کتاب‌خوانی « شهابی در شب» با حضور بیش از 90 شرکت‌کننده در مجتمع فرهنگ و ارشاد اسلامی زابل، مسابقه حفظ موضوعی قرآن کریم با شرکت 200 نفر در مصلی المهدی(عج) و اعزام قرآن‌پژوهان به اردوی زیارتی مشهد مقدس نیز از دیگر فعالیت‌های این مؤسسه در سال 93 بود.

captcha