حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا تویسرکانی، نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، با اشاره به نامگذاری سال به عنوان «دولت و ملت؛ همدلی و همزبانی» از سوی رهبر معظم انقلاب اظهار کرد: انتخاب شعار برای هر سال یکی از ابتکارات امام خامنهای عزیز است که بر اساس آرمانهای انقلاب، واقعیتهای موجود، نیازها و ضرورتهای دهه پیشرفت و عدالت و مسائل منطقهای و جهانی انتخاب میشود.
وی افزود: در حقیقت نمیتوان تنها یک عامل را در انتخاب شعار سال مؤثر قلمداد کرد، بلکه مؤلفههای ملی، انقلابی، منطقهای و جهانی هر ساله در تعیین شعار نقش دارند.
تویسرکانی خاطرنشان کرد: بر این اساس، در سال جدید تشخیص پرچمدار انقلاب اسلامی این است که که برای رسیدن به آرمانها و عبور از مشکلات و موانع موجود یکی از ضرورتها همدلی و همزبانی دولت و ملت است و ما به عنوان افرادی که عاشق انقلاب اسلامی و طرفدار ارزشهای الهی هستیم و در صدد تحقق حاکمیت احکام الهی تلاش میکنیم، باید با تمام وجود به دنبال تحقق و عملی شدن این شعار اقدام کنیم.
وی تصریح کرد: لازم است این شعار به خوبی تبیین و عملکردها بر اساس این شعار ارزیابی شود و یک مطاللبهگری از سوی رسانهها و نهادهای گوناگون صورت گیرد تا بتوانیم سال 94 را با موفقیت در مسیر رسیدن به اهداف انقلاب طی کنیم.
نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین با تأکید بر اینکه همدلی و همزبانی دولت و ملت در هر زمان و دورهای نیاز است، گفت: اینکه چرا امسال همدلی و همزبانی دولت و ملت مورد تأکید قرار گرفته، به واقعیاتی که امروز وجود دارد برمیگردد؛ واقعیتی که ضرورت توجه به درون کشور را مورد تأکید قرار میدهد.
وی افزود: راهبردی که از سوی رهبر معظم انقلاب مشخص شد، بیشتر نگاه به درون دارد تا بیرون؛ در حقیقت ما برای حل مشکلات منطقهای و جهانی باید نگاهمان به درون باشد؛ بر این اساس اگر میخواهیم بر بام جهان بنشینیم و ملت عزیز ایران را برای رسیدن به اهداف مقدسش کمک کنیم باید همه نگاهها به درون باشد.
تویسرکانی دلیل موفقیت جمهوری اسلامی در مذاکره با قدرتهای جهانی را اتحاد و همدلی مردم و مسئولان دانست و گفت: اگر میبینیم که جهان با ایران وارد یک مذاکره سنگین، فشرده و سخت شده و ابرقدرتی، اقتدار و تأثیرگذاری ایران را در مسائل منطقهای و جهانی میپذیرد و میپذیرد که انقلاب اسلامی دیگر یک نهال تازه و نورس نیست، به خاطر وحدت، انسجام و پایداری ملت بر سر آرمانهاست.
وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب همواره نگاه به درون را به صورتهای مختلف تأکید میکنند تا یک جریانی را مورد انذار قرار دهند؛ چریانی که همواره برای رفع مشکلات نگاه به بیرون و تعامل با جهان دارد و از درون غافل است در حالیکه اگر ما از درون غافل باشیم، هر چه روابط و تعاملمان با جهان اصلاح شود، راه به جایی نخواهیم برد.
نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین در مورد نقش دولت و ملت نسبت به یکدیگر گفت: با نگاه به مکتب سیاسی امام خمینی(ره) و گفتمان مقام معظم رهبری این مطلب به دست میآید که ولی نعمت ما مردم هستند، یعنی خواست، نگاه، آرزوها، تلاشها و رأی مردم مشخص میکند که دولتمردان ما چگونه عمل کنند؛ لذا دولت زمینهساز و اجراکننده نظرات مردم در چارچوب ارزشها و احکام الهی هستند که که توسط ولی فقیه زمان مشخص میشود.
تویسرکانی با بیان اینکه همدلی و همزبانی باید بیشتر از سوی دولت نسبت به ملت صورت گیرد، اظهار کرد: همانطور که رهبر معظم انقلاب تبیین کردند، مردم دولتمردان را انتخاب میکنند، بر همین اساس دولتمردان باید نظرات مردم را محور قرار دهند، نه سلیقههای حزبی و جناحی خود را.
نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین یکی از مهمترین اهداف پیش روی دولت و ملت را تحقق سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و گفت: باید در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی یک همدلی و همزبانی بین دولت و ملت شکل گیرد و همه امکانات در این راستا بسیج شود؛ تحقق اقتصاد مقاومتی یعنی ناکام گذاشتن دشمن در عرصههای سیاسی، فرهنگی و اقتصادی.