کد خبر: 3106525
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۲
علی لاریجانی:

مبارزات علامه بحرالعلوم در دوره حکومت بعثی فراموش‌شدنی نیست

گروه سیاسی: رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی به مناسبت درگذشت علامه بحرالعلوم اظهار کرد: مبارزات طولانی آن مرحوم در دوره حکومت بعثی هرگز از تاریخ عراق و منطقه فراموش نخواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، پیام تسلیت علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی در پی درگذشت علامه سیدمحمد بحرالعلوم، از روحانیون برجسته و از شخصیت‌های مبارز عراق به شرح ذیل است:

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

فقدان درگذشت علامه سید محمد بحرالعلوم از روحانیون برجسته و از شخصیت‌های مبارز در عراق موجب تأسف و تأثر گردید.

مبارزات طولانی آن مرحوم در دوره حکومت بعثی هرگز از تاریخ عراق و منطقه فراموش نخواهد شد و ایشان در برپایی حکومت جدید پس از رژیم سفاک صدام در عرصه‌های مختلف و در راستای برپایی حکومتی دمکراتیک تلاشی کم‌نظیر نمود.

اینجانب ضمن عرض تسلیت درگذشت این روحانی جلیل‌القدر به حوزه محترم علمیه نجف اشرف، بیت مکرم و فرزندان ایشان به‌ویژه جناب آقای دکتر ابراهیم بحرالعلوم و سایر بستگان برای روح متعالی آن مرحوم علو درجات از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌کنم.

captcha