کد خبر: 3107786
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۷

معرفی ظرفیت‌های ۱۰ استان در نمایشگاه کتاب تهران

گروه ادب: با اختصاص هر روز نمایشگاه کتاب به یکی از استان‌ها، ظرفیت‌های فرهنگی آن استان در حوزه‌های فرهنگی به ویژه نشر با برگزاری سلسله جلسات و نشست‌های تخصصی بررسی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، بنا به مصوبه شورای برنامه‌ریزی بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در 10 روز برگزاری نمایشگاه، روزانه یک استان به معرفی ظرفیت‌ها و برنامه‌های آن استان در حوزه نشر خواهد پرداخت.

هر یک از این استان‌ها در روزهای تعیین شده با برگزاری سلسله‌ نشست‌های تخصصی در بخش‌های گوناگون نمایشگاه به معرفی صنعت نشر استان و چشم‌انداز آن در آینده می‌پردازند.

همچنین در بخش بین‌الملل نیز با رایزنی‌های انجام شده هر روز یک کشور به صورت ویژه به معرفی ادبیات و صنعت نشر آن کشور می‌پردازد. کشورهایی که رؤسای نمایشگاه آنها و یا مقامات آنها در نمایشگاه کتاب تهران حضور پیدا می‌کنند، در اولویت این فهرست قرار دارند.

بازدید نمایندگان وزارت اطلاع‌رسانی عمان از نمایشگاه کتاب تهران

بدر بن یحیی الراشدی، مدیر دفتر قائم مقام وزیر اطلاع‌رسانی و محمد بن خلفان البوسعیدی، مدیرکل دفتر وزارت اطلاع‌رسانی عمان عصر روز گذشته، 18 فروردین‌ماه از محل برگزاری نمایشگاه کتاب تهران بازدید کردند.

در این بازدید غلامرضا نوعی، مدیر بازار جهانی مؤسسه نمایشگاه‌های فرهنگی به معرفی بخش‌های نمایشگاه پرداخت و توضیحاتی ارائه کرد. 

براساس این گزارش، با مصوبه شورای سیاست‌گذاری بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، کشور عمان به عنوان میهمان ویژه این دوره از نمایشگاه انتخاب شد.

گفتنی است، بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از تاریخ 16 ـ 26 اردیبهشت در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

captcha