کد خبر: 3123594
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۶
زمانی‌فرد خبر داد:

حمایت از پایان‌نامه‌های قرآنی در ایام هفته قرآن فارس

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون قرآن و عترت ارشاد فارس با اشاره به برنامه‌های در‌نظر گرفته شده در ایام هفته قرآن گفت: حمایت از پایان‌‌نامه‌های قرآنی، آثار تجسمی، مطبوعات و غیره از جمله برنامه‌های در نظر گرفته شده برای این ایام است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، عنایت‌الله زمانی‌فرد، معاون قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس امروز، 22 فروردین در نشست هم‌اندیشی معاونان و رؤسای ادارات این اداره‌کل گفت: بنا داریم تا در راستای قطب قرآنی شدن استان فارس و همچنین توسعه و اعتلای برنامه‌های قرآنی در این استان برنامه‌های فراوانی را اجرا داریم لذا لازم است که تمام شهرستان‌ها نیز در این مسیر ما را یاری دهند.
وی با اشاره به برنامه‌های در‌نظر گرفته شده در ایام هفته قرآن گفت: حمایت از پایان‌‌نامه‌های قرآنی، آثار تجسمی، پوستر، نگارگری، مطبوعات، نرم‌افزاری، دیجیتال، قصص قرآنی، نمایش‌های خیابانی و غیره از جمله برنامه‌های در نظر گرفته شده برای این ایام خواهد بود ضمن اینکه جامعه هدف ما بیشتر دانشجویان و دانش‌آموزان خواهند بود.
زمانی‌فرد اظهار کرد: طرح‌های تدوین اطلس قرآنی و آموزش 5 ساله قرآن نیز مباحثی است که به یاری خدا به عنوان شناسنامه قرآنی استان از آن یا دمی‌شود که تمامی اطلاعات نخبگان قرآنی، خادمان قرآن کریم، موسسات و مراکز قرآنی، مفاخر و نویسندگان قرآن و عترت را در خود جای می‌دهد.
معاون قرآن و عترت اداره‌کل ارشاد فارس همچنین از برگزاری سیزدهمین دوره آزمون قرآنی، جشنواره ملی آیات، همایش دوسالانه قرآن از منظر اسلام‌شناسان جهان، تجلیل از قرآن‌شناسان و نمایشگاه علوم قرآنی عروةالوثقی در سال جاری خبر داد.

captcha