کد خبر: 3126749
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۸
امام‌جمعه گرمدره:

پیشبرد اهداف متعالی نظام با تحقق شعار سال میسر می‌شود

گروه اجتماعی: تقویت همدلی و همزبانی بین مسئولان دولتی و مردم زمینه‌ساز تحقق اهداف متعالی نظام اسلامی می‌شود.

حجت‌الاسلام حسین شاهرودی رستمی، امام‌جمعه گرمدره در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، با اشاره به نام‌گذاری سال به نام «دولت و ملت؛ همدلی و همزبانی» اظهار کرد: این جمله بسیار پرمعنا چهار کلمه راهبردی را در خود دارد که مانند چراغی چارچوب حرکت امور اداری و کل کشور را برای مسئولان و مردم در کل سال تنظیم می‌کند.

وی حفظ ارزش‌های نظام و صدور انقلاب را تنها در سایه وحدت و همدلی دولت و ملت امکان‌پذیر دانست و گفت: با توجه‌ به چالش‌های داخل کشور از قبیل بیکاری، تورم و بیماری اقتصاد و همچنین، مشکلات خارج از کشور همچون جنگ‌های مربوط به کشورهای سوریه، یمن، عربستان، بحرین، و نیز حضور بیگانگان به‌ویژه غربی‌ها در منطقه به این همدلی و وحدت نیاز بیشتری خواهیم داشت.

این مقام با تاکید بر حفظ وحدت و همدلی، افزود: دولت و ملت نباید شعار را به نفع خود مصادره کنند، بلکه وظیفه دولت این است که برای حفظ و پاسداری حقوق ملت تلاش کند و مردم نیز که صاحبان اصلی انقلاب هستند برای امنیت، آزادی و حفظ دین وارد میدان عمل شوند و حمایت کنند.

شاهرودی رستمی در ادامه ضمن تقدیر و تشکر از زحمات هیئت مذاکرات هسته‌ای ایران به نکاتی در این رابطه اشاره کرد ویادآورشد: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری، تحریم‌ها باید یک‌جانبه برداشته شود.

امام‌جمعه گرمدره با تاکید بر اینکه توافق‌نامه باید شفاف و در جهت حفظ عزت ملت ایران باشد، گفت: صرفاً باید پیرامون مسائل هسته‌ای باشد و در رابطه با مسائل نظامی بحث نشود که در صورت عدم توجه به این مسائل همچون قرارداد ننگین ترکمنچای و یا بدتر از آن صورت می‌گیرد.

وی در پایان از دیدار مداحان و ذاکران اهل‌ بیت(ع) با مقام معظم رهبری به مناسبت ولادت حضرت فاطمه (س)، سخن به میان آورد و گفت: رهبر معظم انقلاب در جمع مداحان اهل‌ بیت(ع) با صراحت اعلام کردند که فقط موضوع مذاکرات بحث هسته‌ای باشد، در مذاکرات عجله نکنید و نیز چگونگی نظارت‌ها باید متعارف باشد.

captcha