کد خبر: 3173575
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۰

خیّران شیرازی بیش از ۶۵ میلیارد ریال در طرح اکرام ایتام مشارکت کردند

گروه اجتماعی: مدیر کمیته امداد شهرستان شیراز گفت: طی یک سال گذشته، حامیان اکرام مساعدت‌های نقدی و غیر نقدی خود به ارزش ریالی بیش از ۶۵ میلیارد ریال را به ایتام تحت حمایت، هدیه کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، مرآت رسولی، مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان شیراز امروز، 30 فروردین‌ماه در جمع خبرنگاران با اشاره به اجرای طرح اکرام ایتام در این شهرستان، میزان کمک‌های نقدی و غیرنقدی حامیان اکرام شهرستان را بالغ بر 65 میلیارد و 500 میلیون  ریال اعلام کرد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر بیش از 11 هزار و 239 حامی به‌صورت دائم سرپرستی 3 هزار و 14 یتیم تحت حمایت را به عهده دارند که مشارکت‌های مادی و معنوی خود را به خانواده‌ها و ایتام تحت حمایت به صورت ماهیانه و مناسبت‌های مذهبی هدیه می‌دارند.

رسولی تصریح کرد: سرانه پرداختی هر حامی 480 هزار  ریال و سرانه دریافتی هر یتیم تحت حمایت  یک میلیون و 800 هزار ریال است که اضافه بر مستمری ماهیانه خانواده به حساب فرزند با مدیریت سرپرست خانواده واریز می‌شود.

مدیر کمیته امداد شیراز اظهار کرد: ایتام در این نهاد دارای شناسنامه نیازمندی با اولویت‌های نیاز خانواده هستند که به محض مراجعه حامی نوع نیاز یتیم و خانواده در اختیار حامی قرار داده می‌شود پس از آن کمک‌های حامی با اطلاع و ارائه بیلان ماهیانه و سالیانه به فرد خیر، صرف اموراتی همچون خرید مسکن، تأمین جهیزیه و هدیه ازدواج، درمان و تحصیل ایتام می‌شود.

captcha