کد خبر: 3176796
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۸
سیدعلی طاهری:

«منصور واعظی» گزینه مناسب برای ریاست کتابخانه مجلس است

گروه ادب: سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به سابقه فعالیت منصور واعظی در سمت دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی به مدت شش سال، وی را گزینه مناسبی برای ریاست کتابخانه مجلس دانست.

حجت‌الاسلام و المسملین سیدعلی طاهری، سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) عنوان کرد: منصور واعظی، دبیرکل اسبق نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور حدود 6 سال در نهاد کتابخانه‌ها به عنوان دبیرکل فعالیت داشته و کارنامه خوبی در ارتقای فرهنگ مطالعه و وضعیت کیفی و کمی کتابخانه‌های عمومی از خود به جا گذاشته است؛ بنابراین می‌تواند گزینه‌ای کاملاً مناسب برای ریاست کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس باشد.
وی با ابراز بی‌اطلاعی از جانشین قطعی محمد رجبی‌دوانی برای تصدی ریاست کتابخانه مجلس افزود: حکم ریاست کتابخانه مجلس احتمالاً هفته آینده توسط رئیس مجلس شورای اسلامی ابلاغ نهایی می‌‌شود.
حجت‌الاسلام طاهری بر نقش کتابخانه مجلس در توسعه فرهنگی و علمی کشور تاکید کرد و گفت: کتابخانه مجلس، مرکز جمع‌آوری قوانین و اسناد قوه مقننه و مرجعی قابل اطمینان برای پژوهشگران است.
محمد رجبی‌دوانی روز پنجم دی‌ماه 91 رئیس کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شد؛ در حالی که بر اساس قانون به دلیل سه سال و نیم سابقه حبس سیاسی در دوران پهلوی، وی می‌توانست هفت سال دیگر در این مسئولیت باقی بماند، بازنشسته شد.
هنوز گمانه‌زنی‌ها برای ریاست جدید کتابخانه مجلس شورای اسلامی ادامه دارد.

captcha