کد خبر: 3253871
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۰
سیدمهدی طباطبایی تبیین کرد:

چرا جوانان و خصوصاً اعضای هلال احمر باید به سمت حفظ‌ قرآن بیایند؟

گروه فعالیت‌های قرآنی: یکی از اساتید اخلاق ضمن تبیین دلایل اینکه چرا جوانان باید به سمت حفظ قرآن گرایش یابند، گفت: حفظ قرآن نورانیت باطن را به همراه دارد و نورانیت باطن نیز باعث انجام دادن بهتر کارها خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمهدی طباطبایی، از اساتید اخلاق در مراسم افتتاحیه اولین دوره جشنواره قرآن و عترت سازمان جوانان هلال احمر در سخنانی با بیان اینکه همه ما یک جسم و یک روح داریم و یک ظاهر و یک باطن گفت: علاوه بر این، یک سِرّ و یک ضمیر نیز داریم، از ویژگی‌های حافظان قرآن این است که حفظ قرآن نقش بسیار مهمی در ضمیر آنها و در تنویر افکارشان دارد.
وی افزود: بسیاری از افراد زمانی که کار و فعلی را انجام می‌دهند اگر باطن و سرّشان نورانی باشد، ‌آن عمل و آن فعل به خوبی انجام خواهد شد،‌ این موضوع خصوصاً در جمعیت هلال احمر صدق می‌کند و بسیار به کار می‌آید؛ چرا که این سازمان همه فعالیت‌هایش خدمت‌رسانی به مردم آن هم در شرایط بحرانی است و حافظ قرآن بودن در شرایط بحرانی در انجام مطلوب عمل و فعل کمک خواهد کرد.
طباطبایی با بیان اینکه اگر افرادی که همکاری با این سازمان دارند حافظ یا قاری قرآن باشند،‌ بسیار مطلوب خواهد بود، اظهار کرد: به این دلیل که چون یک حافظ قرآن باطن نورانی دارد کارهایی که انجام می‌دهد با اطلاع و آگاهی است، بنابر‌‌این در حوادث عملکرد بهتر و مطلوب‌تری خواهد داشت. برای همین است که حفظ قرآن برای جوانان و خصوصاً جوانان هلال احمر مهم است.
این استاد اخلاق در ادامه تصریح کرد: یک خدمتگزار هلال احمر زمانی که حافظ قرآن باشد بر اساس نورانیت ضمیر با وجود آموزش‌هایی که فراگرفته است، می‌داند که مجروح را چگونه جابجا کند و چگونه انتقال دهد تا کمترین آسیب‌ها را ببیند، نور باطن که از آن به‌عنوان سّر یاد می‌شود در مواقع حساس به کمک می‌آید و چگونگی فعالیت‌ها را مدیریت می‌کند.
وی در ادامه به حادثه جنگ صفین و اتفاقاتی که برای حضرت علی(ع) به وجود آمد اشاره و خاطرنشان کرد: تمام به هم ریختگی‌هایی که در دنیا به وجود آمده است ناشی از صحبت‌های نسنجیده است و این سخنان نسنجیده نیز از ضمیرهای ناآگاهی که نورانی نیستند، خارج می‌شود. در واقع چنین افراد به این خاطر صحبت‌هایی از سر نادانی می‌کنند که باطن و سّر خوبی ندارند چرا‌که اگر باطن نورانی داشتند چنین صحبت‌هایی که باعث به هم ریختگی دنیا شود بر زبان نمی‌آوردند.
طباطبایی اظهار کرد: روزی مردی به امام صادق(ع) مراجعه کرد و عرض کرد که بسیار گرفتار است، حضرت فرمودند گرفتاریت ناشی از زیاد حرف زدن و بد حرف زدن است. اینکه برخی افراد می‌گویند بدشانس هستیم،‌ این گونه که آنها می‌گویند نیست بلکه این افراد بدباطن هستند که اینگونه سخن می‌گویند.
این استاد علم اخلاق در بخش دیگری از سخنان خود در مراسم افتتاحیه اولین جشنواره قرآن و عترت سازمان جوانان هلال احمر بیان کرد: قرآن بخوانید و نورانی شوید، بهترین حالت این است که قرآن بخوانید،‌ حافظ قرآن شوید و به آن نیز عمل کنید که اگر اینگونه باشد زندگی شیرینی به شما داده خواهد شد.
وی در پایان سخنان خود به سالروز وفات حضرت زینب(س) اشاره کرد و گفت: زینب(س) زنی بود که نظیر نداشت و ما هیچ چیز از او نمی‌دانیم و نمی‌توانیم هم بدانیم. اگر توانمندی روح این بانوی بزرگ وجود نداشت نمی‌توانست کشته شدن 18 نفر از خانواده خود را در یک روز دوام بیاورد.

مطالب مرتبط
captcha