کد خبر: 3275674
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۵

کارگاه «سبک زندگی در شبکه‎های ماهواره‎ای فارسی زبان» در زاهدان برگزار شد

گروه اجتماعی: کارشناس فرهنگی نهاد رهبری دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: کارگاه معرفت‎افزایی اساتید با موضوع «سبک زندگی در شبکه‎های ماهواره‎ای فارسی زبان» شنبه، ۱۹ اردیبهشت در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.

هدایت وحیدی، کارشناس فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سیستان و بلوچستان درگفت وگو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان گفت: کارگاه معرفت‎افزایی اساتید با موضوع «سبک زندگی در شبکه‎های ماهواره‎ای فارسی زبان» شنبه 19 اردیبهشت در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.

کارشناس فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سیستان و بلوچستان بیان کرد: این کارگاه به صورت مشترک برای عموم اساتید (اعم از آقایان و بانوان)، ساعت 9 در محل تالار وحدت دانشکده ادبیات و علوم انسانی این دانشگاه برگزار شد.

وی افزود: در این نشست از حجت الاسلام و المسلمین کریمان مجد معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هنر تهران، به عنوان کارشناس دعوت به عمل آمد.

وحیدی یادآور شد: بررسی نوع سبک ارائه شده توسط شبکه‏های ماهواره‎ای برای زندگی مخاطبان فارسی زبان و مقایسه تفاوت‎های آن با سبک زندگی اسلامی و به دنبال آن اثرات ناشی از اعمال این نوع سبک زندگی در جامعه، مهم‏ترین موضوعات مورد طرح در این کارگاه را تشکیل داد.

captcha