کد خبر: 3304817
تاریخ انتشار : ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۱

برگزاری محافل قرآنی در لبنان با حضور قاریان ایرانی و مصری

گروه بین‌الملل: سلسله محافل قرآنی با حضور قاریان ایرانی و مصری و به‌همت انجمن قرآنی توجیه و ارشاد لبنان در مناطق مختلف این کشور در حال برگزاری است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری بین‌المللی قرآنی(ق)، این سلسله محافل قرآنی به‌همت انجمن قرآنی توجیه و ارشاد لبنان و با همکاری انجمن علوم اسلامی و فرهنگی این کشور در مناطق مختلف لبنان در حال برگزاری است.
در این محافل قرآنی که قاریان برجسته ایرانی و مصری حضور دارند از روز پنجشنبه، 24 اردیبهشت‌ماه آغاز شده است و تا فردا 29 همین ماه ادامه خواهد داشت.
در این محافل، قاریان و حافظان برجسته ملی و بین‌المللی از مصر و ایران و نیز گروه‌های تواشیح حضور دارند.
از جمله قاریان برجسته مصری می‌توان به شیخ محمد الشرقاوی، شیخ منصور جمعه منصور و شیخ طارق شلبی از مصر و حامد علی‌زاده و محمد حسن موحدی و نیز حنانه خلفی، بانوی حافظ قرآن کشورمان و همچنین گروه تواشیح «قمر بنی هاشم» اشاره کرد.

captcha