کد خبر: 3307887
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۸
حجت‌الاسلام سعادت:

عملکرد حوزه‌های علمیه به خوبی برای مردم تبیین نشده است

گروه اجتماعی: مدیر حوزه علمیه امام صادق (ع) شهرستان سمیرم گفت: به نظر می‌رسد آن گونه که باید و شاید کارکرد و عملکرد حوزه برای مردم تبیین نشده است، برهمین اساس برخی به دلیل نا آگاهی نسبت به حوزه اظهار نظرهایی می‌کنند.

حجت‌الاسلام اکبر سعادت، مدیر حوزه علمیه امام صادق(ع) شهرستان سمیرم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، اظهار کرد: حوزه علمیه امام صادق(ع) سمیرم ظرفیت پذیرش 100 طلبه دارد.
وی با بیان اینکه اکنون بیشتر طلبه‌های مشغول به تحصیل در حوزه علمیه سمیرم غیربومی هستند، افزود: متأسفانه تعداد طلبه‌های بومی شهرستان سمیرم در این حوزه بسیار اندک است.
مدیر حوزه علمیه امام صادق(ع) شهرستان سمیرم ادامه داد: یکی از دلایل اندک بودن طلبه‌های بومی در حوزه علمیه سمیرم این است که  این حوزه برای مردم این منطقه ناشناخته است.
حجت‌الاسلام سعادت افزود: به نظر می‌رسد آن گونه که باید و شاید کارکرد و عملکرد حوزه برای مردم تفهیم نشده است، برهمین اساس برخی به دلیل نا آگاهی نسبت به حوزه اظهار نظرهایی می‌کنند.
وی بیان کرد: به منظور افزایش تعداد طلبه‌های بومی در این شهرستان با آموزش و پرورش سمیرم جلسه و هماهنگی‌های مختلفی داشته‌ایم و برای آن‌ها نسبت به فعالیت حوزه و کارکردهای آن آگاهی بخشی انجام داده‌ایم.
وی گفت: حوزه علمیه امام صادق(ع) سمیرم به لحاظ امکانات آموزشی، کتابخانه، رفاهی، ورزشی و خدماتی از وضعیت مطلوبی در بین حوزه‌های علمیه برخوردار است که این خود یک نقطه قوت تلقی می‌شود.

captcha