کد خبر: 3309371
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۰

جشنواره استانی «شعر و خاطره دفاع مقدس» در ازنا آغاز شد

گروه هنر: هفتمین جشنواره استانی «شعر و خاطره دفاع مقدس» صبح امروز، دهم خردادماه در شهرستان ازنا آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، هفتمین جشنواره شعر دفاع مقدس و پنجمین جشنواره خاطره‌نویسی دفاع مقدس از صبح امروز یک‌شنبه، دهم خردادماه به میزبانی ازنا در محل سالن کانون آفرینش این شهرستان آغاز شد. با فراخوان این جشنواره استانی در زمینه شعر 200 اثر و در بحث خاطره‌نویسی 176 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد.

علی‌محمد زیدوندی، سرپرست اداره فرهنگ وارشاد اسلامی شهرستان ازنا در رابطه با برگزاری جشنواره شعر دفاع مقدس گفت: در این جشنواره از شعرای پیشکسوت عرصه شعر تجلیل می‌شود و هدف از برگزاری این جشنواره ارتقاء سطح کیفی آثار دفاع مقدس، شناسایی چهره‌های نوظهور، کشف استعدادهای جوان و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.

محمدتقی عزیزیان، معاون ادبیات و انتشارات اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان نیز گفت: تاکنون شهرستان‌های بروجرد، دورود، خرم‌آباد، کوهدشت و الیگودرز طی سال‌های گذشته میزبان این جشنواره استانی بوده‌اند و امسال هم ازنا این میزبانی را عهده‌دار شده است. با فراخوان این جشنواره استانی 376 اثر از هنرمندان و شاعران و نویسندگان استان به دبیرخانه جشنواره واقع در اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان ارسال شد که 200 اثر در بخش شعر و 176 اثر نیز در بخش خاطره بود.

معاون ادبیات و انتشارات اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان گفت: این جشنواره با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان و ارشاد ازنا و همچنین اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان برگزار شده است. در این جشنواره از چهار نفر برگزیده در بخش شعر کلاسیک، چهار نفر در بخش شعر سپید  و چهار نفر در بخش خاطره شامل خودنوشت و دیگرنوشت و همچنین دو نفر از پیشکسوتان دفاع مقدس تجلیل می‌شود.
یادآور می‌شود، در حاشیه جشنواره شعر و خاطره دفاع مقدس لرستان یک کارگاه تاریخ شفاهی دفاع مقدس نیز برگزار خواهد شد.

captcha