کد خبر: 3309694
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۸

استقبال دانشجویان سراسر کشور از جشنواره «قرآن و هنر» بیش از انتظار بود

گروه هنر: دبیر بخش نقاشی جشنواره سراسری «قرآن و هنر»، استقبال دانشجویان سراسر کشور از این جشنواره را بسیار مناسب و بیش از انتظار ارزیابی کرد.

ماریا کازرونی، دبیر بخش نقاشی جشنواره سراسری «قرآن و هنر» در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، با بیان اینکه 332 اثر نقاشی از دانشگاه‌های سراسر کشور به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است، گفت: بحمد الهی استقبال دانشجویان هنرمند قرآنی سراسر کشور از این بخش بسیار خوب و بیش از انتظار بوده است.
وی با اشاره به اینکه این آثار طی دو مرحله داوری شده‌اند، افزود: بعد از انجام داوری مرحله مقدماتی، 30 اثر جهت راهیابی به مرحله دوم انتخاب شدند که این آثار در نمایشگاه جشنواره نیز در معرض دید عموم قرار گذاشته شده‌اند.
دبیر بخش نقاشی جشنواره سراسری «قرآن و هنر» با یادآوری اینکه 3 نفر وظیفه داوری این بخش را به عهده داشتند، به سبک‌های  آثار ارسالی این جشنواره اشاره کرد و گفت: آثار ارسال شده به دبیرخانه جشنواره در سبک‌های اکسپرسیونیسم، سورئالیسم، رئالیسم و انتزاعی هستند.
به گفته وی، این آثار همچنین با تکنیک‌های رنگ و روغن، آکرولیک و کلاژ خلق شده‌اند که هم‌اکنون آثار برگزیده در نگارخانه وصال واقع در چهار راه 15 خرداد شیراز به نمایش گذاشته شده است.
کازرونی با بیان اینکه نمایشگاه آثار برگزیده از 7 تا 14 خرداد پا برجاست، گفت: ساعات بازدید از این نمایشگاه از ساعت 9 تا 12 و 18 تا 21 است.
دبیر بخش نقاشی جشنواره سراسری «قرآن و هنر» در پایان به سطح آثار دریافت شده اشاره کرد و گفت: سطح آثار ارسالی دانشجویان هنرمند سراسر کشور به دو بخش خوب و متوسط تقسیم‌بندی شده است ضمن اینکه آثاری که با موضوع جشنواره همخوانی نداشت و یا اینکه به لحاظ تکنیکی ضعیف بودند، در مرحله داوری حذف شدند.
یادآور می‌شود، مراسم اختتامیه و معرفی آثار برگزیده جشنواره سراسری دانشجویی طرح جامع هفت شهر شایستگی جهاد دانشگاهی، قرآن و هنر با عنوان «شهود قدسی» در روز سه‌شنبه، 12 فروردین از ساعت 14 در سالن آمفی تئاتر شماره 2 دانشکده پزشکی شیراز برگزار می‌شود.

captcha